Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Hack Rubinum

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To nie jest zależne od dmg , serwer po prostu ma tak czasami , espaniole i my mamy najwieksze problemy z logowaniem

sygna.png

Opublikowano

U was też channele są offline ?

To nie jest zależne od dmg , serwer po prostu ma tak czasami , espaniole i my mamy najwieksze problemy z logowaniem

sygna.png

Opublikowano

Ale mi dmg zwykła zmiana animacji bicia z postaci ninja i nadana na inne klasy szał ciał kag zrobił to kupe lat temu :)

O ja ale ty fajny jesteś , nabijaj dalej bez podstawne posty

Działa to jeszcze ?

tak

sygna.png

Opublikowano

Ale mi dmg zwykła zmiana animacji bicia z postaci ninja i nadana na inne klasy szał ciał kag zrobił to kupe lat temu :)

A po polsku? Język polski trudna być?

Jeśli chodzi o cheat, to polecam, bo oprócz tego to chyba nie ma nic na ten serwer, a można sobie jeszcze fajnie usprawnić bicie metków, więc na plus :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Na dniach dorzucę poradnik jak poprawnie zinjectować multihacka od kaga na tym serwerze 

sygna.png

Opublikowano

Na dniach dorzucę poradnik jak poprawnie zinjectować multihacka od kaga na tym serwerze

Czekamy :p

4uc581.jpg

Opublikowano

nie idzie sie w ogole zalogowac, wszystkie channele off :(

to nie wina dmg xD , serwer więcej jest offline niz on xD

sygna.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodajcie sobie ściezki do lykana i tyle ja teraz maturke mam i nie mam na to czasu , ogółem na czity nie mam więc na razie wszystkie "projekty" są zatrzymane , będe wspominał o tym an fan page i yt.

sygna.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...