Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Warrock Chapter 3 !@@@@!

seba121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Nareszcie się doczekaliśmy już we wrześniu Chapter 3 a jakie to będą zmiany proszę bardzo

Chapter 3 już niebawem! Hero Mode, nowe mapy, kostiumy, bronie!

Dodany: 14.06.2010; 13:47

Dodał: Kamel

warrock-com

Już we wrześniu tego roku pojawi się Chapter 3! Takie informacje uzyskaliśmy od jednego z Administratorów G1 - Naume. Wśród nowości w 3 części gry ma się pojawić tryb Hero Mode, który został zainicjowany w Koreańskiej wersji i cieszy się dużym zainteresowaniem wśród graczy, nowe kostiumy, których pliki pojawiły się w WarRock'u, a także nowe mapy takie jak BioLab (tryb CQC) czy DayLight (tryb UO), dodatkowo pojawią się nowe bronie w Item Shopie, a nie na G1 jak to było dotychczas.

warrock-com

Swoje miejsce w Item Shop znajdzie AW50F dostępne od 26 lvl i WA2000 (widoczne na zdjęciu powyżej), które będzie dostępne od 21 lvl i posiadało 100% damage!

http://img17.imageshack.us/img17/6782/91064129.jpg

warrock-com

Tryb Hero Mode dostępny jest tylko i wyłacznie na jednej mapie, która zostanie dodana wraz z nowym trybem - Bio Lab. Podczas meczu każda drużyna posiada swojego Hero (bohatera), jest on po zabiciu przyznawany losowo danemu graczowi drużyny. Natomiast jeśli zabijemy Hero z przeciwnej drużyny pojawi się na ekranie duży napis o zabiciu bohatera. Głównym zadaniem przeciwnej drużyny jest zabić bohatera. Po trzykrotnym zabiciu Hero drużyna wygrywa rundę natomiast jeśli nie zabije 3 razy to wygrywa drużyna, która posiadała najwięcej zabić.

Hero Mode jest tak popularne ponieważ posiada jedną najlepszą, a co za tym idzie najciekawszą opcję. Każdy bohater (Hero) ma możliwość podczas meczu ładowania swoich 'super mocy'. Każda postać - Assault, Medic, Engineer, Heavy Trooper i Sniper posiadają odrębne, różne super moce.

warrock-comwarrock-comwarrock-comwarrock-comwarrock-com

Moce te pozwalają międzyinnymi na widzenie przez ściany przeciwników, szybką regenerację zdrowia, zwiększają zadawane obrażenia, prędkość i obronę. Najlepszą i najciekawszą moc posiada Engineer - ma możliwość zachowania się jak Kamikaze (samobójca), wysadza on siebie i wszystkich innych do okoła! Dosłownie chodząca, żywa bomba.

Każda postać po aktywowaniu podczas trwania rozgrywki swoich mocy podświetla się tymczasowo na kolor złoty.

Polecam obejrzeć ten film, który w części ilustruje tryb Hero Mode i zapraszam do dyskusji i zaczerpnięcia szczegółowych informacji na naszym forum w tym temacie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mogę się założyć że to będzie tak jak z tym ogłoszeniem że wejdą stroiki w maju. Potem we wrześniu powiedzą że będzie to w Styczniu i tak dalej i dalej.

bbc2hero.png

Opublikowano

czego już beczycie że jednak nie dodzadza itd. zobaczymy jak piszą że dodadzą to będą się starać

tu macie link do tematu:

http://www.cfps.pl/forum/showthread.php?t=37608

fs.png

Opublikowano

to dopiero we wrześniu wię jszcze chyba się nie doczekałeś

wogole z tym chapterem to tez kostiumy miały byc w maju

Nie Jestem .... punkiem , dresem , emo , wyznawcą JP ... jestem sobą i jestem z tego Dumny ... -,-

Opublikowano

AW50F - Od 26 lvl (Members Only)

Już widze tą gre...

CQC explosive 4 vs 4

Derb - 4 sniperów

NIU - 4 sniperów

bbc2hero.png

Opublikowano

o tym HeroMode było już dawno słychać, przynajmniej ja słyszałem o tym dawno. No ciekawy trybik gry nie moge sie doczekać

Opublikowano

AW50F - Od 26 lvl (Members Only)

Już widze tą gre...

CQC explosive 4 vs 4

Derb - 4 sniperów

NIU - 4 sniperów

wiesz co do aw50f fajnie :) przynajmniej bedzie szło kupowac normalnie :) a napewno k2 sie wzbogaci bo bedzie trzeba kupowac premium :)

Jebac forum mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

fajnie by było, zeby np. scorpiony albo xm8 dali do item shopa :D a nie jakąś snipe :P

Opublikowano

z tym hero to przesadzili co mi z wr będą metina robić albo wowa.. nie ja tego nie chce

straszna lipa jak to wejdzie..

wiadomo we wrześniu to co najmniej 6 miesięcy spóźnienia będize...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Hah pamiętam jak wszyscy się jarali i pisali oto cytuję "6 Maja: Dodamy ubrania itd."

Dzisiaj mamy 14 czerwca. Myślę ze do końca tego roku się wyrobią tak w grudniu ;). Jak się mylę to jestem noobem ;x

Pzdr, Władzioo.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

WA2000 - Nowa broń, zadawać będzie 100% Damage od 21 lvl (Members Only) ;]

z forum

http://www.cfps.pl/forum/showthread.php?t=37608

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Snajpa z Hitman'a i fajnie bo 2 snajpy do wyboru (oprócz m24<3 xD) to dosyć mało.

Co do samej realizacji to może K2 poczuje się winne za zjebanie WR i jakoś wyjątkowo na czas da tego patcha...

Wa2000:

23400149.jpg
Opublikowano

tak beda wygladac ubranka?

ladnie assult dziwnie wyglada,

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...