Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe 56 Sm, Sprostowanie!

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bejbe ja jeszcze nic nie dostalem ciagle czekam ;] A i jak dojda to ci powiem bo ja zrobilem zakupy za 440 zl czyli sie zobaczy ile dostane

@EDIT

Mikro jak do tej godziny jestes w szkole to siedz tam dalej ... Nie wydaje mi sie ze do tej godizny masz lekcje i na dodatek informatyke ^^

Opublikowano

w szkole nie polecam... u mnie w szkole np. serwer chodzi 24/7 więc IP nie jest zmieniane itp. więc mogą namierzyć... wole w domu... zmienię szybko IP i po sprawie

bumcfksz :P

Opublikowano

@UP to może powiesz o co chodziło ? Bo piszesz żeby sprawdzili Ci co nic nie kupili (ja tak zrobiłem) ale nie bardzo wiem o co chodzi , powiedz tutaj albo na pw to sprawdzę

Opublikowano

juz dawno zglosilem do teamu pl

nupki

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

@Before

I co myślisz , że lizaka za to dostaniesz ? Gratulacje . Według mnie mod powinien Cię zbanować , ale na Twoje szczęście nim nie jestem . Narazie konfidencie

Hmmm za co te minusy ? A dawajcie jeszcze ! Wyżyjcie sie neoski !

Opublikowano

@Before bał sie pewnie wykorzystac i zglosil zeby inni nie korzystali... ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ I jeszcze raz ZAZDROŚĆ.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

@Before dało ci to coś że zgłosiłeś?? Jak ci się to nie podoba to po co w ogóle zaglądałeś do tego tematu?

Sorry ale takie dzieci jak on mnie wkurzaja

Opublikowano

haha , przeciez żartowałem,

a każdy z was się pospinał

teraz wszedłem na temat i nie wiem na czym bug polega i nie chce wiedziec bo nie gram

pozdro nupasy

Opublikowano

eh szczególy

a tak poza tym ty tez teraz spamujesz

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie co wy teraz zrobiliście ? OK. 50 użytkowników zrobiło zakupy, każdy za sr. 300zł, z nadzieją, że nikt z nich nie zapłaci. Łącznie to wychodzi ok. 15000zł czy może i więcej, a to nie są małe pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...