Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerami dobierania CS:GO

RickkPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szanownych forumowiczów,

od wczoraj (22.03) mam problem  z wyszukaniem meczu. Za każdym razem gdy próbuję wejść na jakikolwiek deathmatch, matchmaking turniejowy oparty na serwerach VALVE to system za każdym razem (prawie, niżej wyjaśnię) wyrzuca mnie z kolejki z komunikatem:

Wyszukiwanie niedostępne

"Twoje połączanie z serwerami dobierania gier nie jest stabilne."

Poszukałem wiele na temat tego oraz zastosowałem wiele podanych sposobów na temat tego jak to rozwiązać i osobiście się poddaje bo nie wiem o co chodzi.(?)

Teraz napisz sposoby które zastosowałem, by to usunąć: 

Spójność plików (dwa razy)

Uruchomienie steam'a jako administrator 

Usunięcie steam i cs go - zainstalowałem to od podstaw

Wpisywałem dwie komendy w wierszu poleceń (chkdsk /f, a drugiej nie pamiętam)

Restarowanie steama również nie pomaga, ponieważ robię to co chwile.

Przeniesienie folderu cs do innego niż /Program Files(x86)/

Od tamtego czasu zagrałem jeden mecz i dwa razy dopuściło mnie do dobierania meczu (tzn. wyświetliło mi się AKCEPTUJ), oczywiście nie kliknąłem tego akceptuj tylko dałem "iksa" i chciałem sprawdzić czy dopuści mnie jeszcze raz do wyszukania meczu i niestety dwukrotnie system mnie wyje*bał właśnie z powyższym komunikatem.

To wszystko moim zdaniem zaczęło się od zainstalowania nowych sterowników do oprogramowania mojej myszki. "Steelseries Engine 3" (to właśnie oprogramowanie) samo mi pokazało że, dostępne są już nowe sterowniki, a ja je najzwyczajniej zainstalowałem. Ps. moja mysz to kinzu v3 od steelseries.

Zakupiony cs jest oryginalny. Moge również zapewnić że z moim łączem nic się nie dzieje ponieważ, jedno, speedtesty pokazują swoje, drugie, filmy oraz wszystko związane z buforowaniem jest poprawne. Jeszcze dodam że mogę grać normalnie w inne gry online.. przykładowo BF3 :)

Screen w załączniku.

Z góry dziękuję za pomoc i w razie pytań proszę pisać! :)

post-837324-0-14208900-1490307737_thumb.png

Opublikowano

W ustawieniach gry masz ustawione łącze na nieograniczone itd?

Może przywrócenie systemu do tego czasu gdzie było wszystko ok lub przed instalacją sterowników..

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...