Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Tiverii?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sądze, iż znowu jakies niedojebane dałny próbują zarobić kase na fejmie starego dobrego serwera

Przeczytaj co napisałem, brak item shopu więc na czym mieli by ten hajs zarobić? .... Proszę aby wypowiadały się osoby które potrafią czytać.

Opublikowano

sądze, iż znowu jakies niedojebane dałny próbują zarobić kase na fejmie starego dobrego serwera

Przeczytaj co napisałem, brak item shopu więc na czym mieli by ten hajs zarobić? .... Proszę aby wypowiadały się osoby które potrafią czytać.

no juz widze jak tam itemshopu nie bedzie, zwykle pierdolenie przed startem 

Opublikowano

Jak serwer nie będzie miał w ogóle IS to jak oni chcą go utrzymać? z Caritasu ?! Dla mnie była tylko jedna Tiveria, która już nie istnieje. Na chuy oni dają nazwę tego serwera jak to zero wspólnego będzie miało z tą pierwszą, pewnie tylko dla rozgłosu. Wszystkie te reworki/s1/s2 chuje muje powinny mieć zakaz publikowania tego gdziekolwiek. To samo to powinno mieć dopisek np. -gówno albo s5 bo ktoś potem będzie mylił to z tą pierwszą wersją.

Opublikowano

Ty to się lepiej nie odzywaj  ;)  

Serwerek GORĄCO POLECAM!  ^^

Jak serwer nie będzie miał w ogóle IS to jak oni chcą go utrzymać? z Caritasu ?! Dla mnie była tylko jedna Tiveria, która już nie istnieje. Na chuy oni dają nazwę tego serwera jak to zero wspólnego będzie miało z tą pierwszą, pewnie tylko dla rozgłosu.

Serwer jest opłacony z góry na 11 miesięcy (z tego co słyszałem) Może to jakieś "bogate ludzie"  :v

Jo, jo xD Tak samo jak małysza A****s miał stać w kurwę czasu bo miał 120k na PayPalu ? xD 

Opublikowano

Jak serwer nie będzie miał w ogóle IS to jak oni chcą go utrzymać? z Caritasu ?! Dla mnie była tylko jedna Tiveria, która już nie istnieje. Na chuy oni dają nazwę tego serwera jak to zero wspólnego będzie miało z tą pierwszą, pewnie tylko dla rozgłosu.

Serwer jest opłacony z góry na 11 miesięcy (z tego co słyszałem) Może to jakieś "bogate ludzie"  :v

Wierzysz w to, że ktoś serwer metina tworzy za darmo dla ludzi i wykłada jeszcze z własnej kieszeni i ponosi straty. Hahahhaha, samo to, że dali nazwę "tiveria" to o czymś świadczy.

Opublikowano

Jo, jo xD Tak samo jak małysza A****s miał stać w kurwę czasu bo miał 120k na PayPalu ? xD

Może zrobią tak jak Perserga serwer bez is a co chwilkę dodaje coś do is jak nie zmianę nicku to przedrostki  :lenny:

Opublikowano

maja tyle kasy na opłacenie dedyka ale zeby normalną grafike kupić za 150zł to juz nie starczylo 

Opublikowano

Apex, a czy to nie jest czasem Twoje? :D

Póki co za mało informacji, żeby oceniać czy projekt wypali.

Opublikowano

Może zrobią tak jak Perserga serwer bez is a co chwilkę dodaje coś do is jak nie zmianę nicku to przedrostki  :lenny:

Weź nic nie mów..  za każdym razem jak do gry wbijam to wymieniam graczom Dynie na przedrostki :vvvvvv

Opublikowano

rayena s2 też polecałeś

nie było takiego serwera tzn. jakiego? i tiveria była, i serwer bez is był (nawet jest)

pewnie to będzie miało tyle wspólnego z tiverią, co stary longju z nowym

tenor.gif

Opublikowano

nie czytałem komentarzy ale tiveria była tylko jedna i tak pozostanie. Chcecie tiverii? Zapraszam na balmora s1 ponieważ aktualnie nie ma bardziej podobnego serwera ponieważ Bambus3k stworzył triadicę która potem (bez bambuska) przieostoczyła się w tiverię co nie zmienia faktu ,że im dalej pomagał.

Opublikowano

Naprawdę ktoś się jeszcze za to bierze, po tym niewypale z Haskim i tajemniczym technikiem o wielu nazwach? Po zobaczeniu tego tematu czułem ciekawość, która tak szybko jak się pojawiła, tak też opadła. Poszperałem trochę na ich facebooku, śmiechom nie było końca. Serwer opłacony na 11 miesięcy? Powstanie bez item shopu? Technik siedzący przy tym 16h dziennie? Za darmo!? Niezły hobbysta. 

dmusW6J.png

4 marca rozpoczęto prace nad serwerem. Kiedy start?

LWIoplW.png

2 tygodnie od 22 marca?  xD To padnie jeszcze szybciej niż ostatnia próba odtworzenia tej legendy. Tam chociaż była mowa o oryginalnych plikach Tiverii, a tutaj?

"Nie jest to żaden Rework!
Jest to zupełnie nowy serwer!"

"Jeśli ktoś pamięta serwer Tiveria, wie że warto!"

Jak to w końcu jest? Serwer nazywa się Tiveria, ale nią nie jest. Jest to zupełnie nowy projekt, który nie jest jej reworkiem, ale kto pamięta Tiverię, to wie że warto czekać? Na co? 

A najbardziej w tym wszystkim bawi mnie dopisek "Pozdrawiamy! TEAM TIVERIA.", ale to już pozostawię bez większego komentarza.  xD

Podsumowując, serwer to zwykły przeciętniak, który z Tiverią ma tyle wspólnego, co typowy Kowalski z alpinistyką. Przywłaszczenie nazwy jest tylko i wyłącznie próbą zrobienia szumu wokół siebie, który w 80% źle wpłynie na serwer. Wytrzyma on maksymalnie tyle czasu, ile poświęcili na jego przygotowanie.

Opublikowano

Pachnie mułem i wodorostami, nic dobrego z tego nie będzie.

to jak cortium v23213123

Nawet jeśli to ja nie wykorzystuje nazwy serwera, który niegdyś był z*******y dla jakiegoś gówna.

Opublikowano

Boże świety...

J**** ludzi, którzy biorą nazwe serwera i nawet nie będa odzorowywać serwera, brawo!

W4sq8Jn.jpg

Isa nie ma, ponieważ nie macie strony, która umożliwi wam zrobienie isa ehhh, dlaczego piszesz tak jak byś nie miał z tym styczności, skoro maczasz w tym palce?

Nie polecam gówno serwer, który liczy, że nazwa ich wypromuje.

Co do ss'a śmieszy mnie tekst " Jeżeli ktoś pamięta serwer Tiveria, wie że warto" Po 1 to nie będzie taki sam serwer, a po 2 inna administracja, więc nie wciskajcie kitów, że warto bo nazwa serwera plose.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...