Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to VAC Ban?

Adikoo1302

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zakupiłem grę Counter-Strike: Global Offensive, i po zagraniu 2 meczy turniejowych, podczas 3 wyrzuciło mnie i wyskoczyło coś takiego: 

lNVLhVg.jpg

A gdy próbuję wejść na mecz turniejowy to wyskakuje coś takiego: 

w4r6PUb.jpg

Czy to jest ban na zawsze ? czy będę mógł jeszcze kiedyś zagrać w csa  na tym koncie ?

Pisze że Kara czasowa, ale czytałem że kolor czerwony to perm. Proszę o pomoc !!

Opublikowano

Jest to ban na zawsze i raczej nie pograsz sobie na tym koncie

Tak jak kolega na dole napisał - Overwatch. Co nie zmienia faktu, że w najbliższym czasie nie pograsz na tym koncie, jeśli w ogóle kiedykolwiek na nim zagrasz  

Opublikowano

Jest to BAN tzw.OVERWATCH ,nie jest on na zawsze jak kolega napisał mogą go zdjąć ,mi np.zdjęli po 4miesiącach i na drugim koncie po ponad roku.

Musiałeś używać,mieć jakieś programy ,jak wejdziesz w swój profil to jest napisane ,za co go dostałeś :>

Kolor zólty [Valve] - jest na zawsze i nie do odwołania

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale ja nic nie zrobiłem :( Żadnych haków ani nic nie miałem... Ja nawet nie wiem jak co działa, od paru dni gram w cs:go

może kupiłeś konto na którym używane były haksy :)

Opublikowano

Co wy pierdolicie, ten ban jest stały xD. Dostałeś bana za odpalanie cheatów na koncie, ludzie to rozpoznali na Overwatchu po czym opinia wiarygodnych ekspertów zadecydowała o zbanowaniu ciebie :).

Uprzedzają pytania- OW się nie myli.

Opublikowano

Co wy pierdolicie, ten ban jest stały xD. Dostałeś bana za odpalanie cheatów na koncie, ludzie to rozpoznali na Overwatchu po czym opinia wiarygodnych ekspertów zadecydowała o zbanowaniu ciebie :).

scream

tenor.gif

Opublikowano

scream

Srem nie scream ;). To, że w historii UB znalazła się jedna perełka na milion ma oznaczać, że każdy kto dostał OW był czysty? Takich osób byłoby zdecydowanie więcej które dostałyby UB. 

Najśmiesniejsze jest to, że jest 2017 a dalej żyją ameby które upierają się, że dostali bana za darmo. 

Pozwoliłem sobie na szybką analize faktów.

Użytkownik piszący temat czy to po nicku, czy to po avatarze czy choćby po największej ilości postów (5 w dziale pokemongo) nie wygląda na niewiadomo jak dojrzałego człeka (bez obrazy  - stwierdzam luźne fakty ;) )

Druga sprawa, trzeba zadać sobie pytanie czy kolega jest po prostu niesamowitym talentem w świecie CS'a ala scream i dostał bana bez podstawnie  czy tak jak 99% osób próbuje się wybielić bo w końcu tutaj toczy się dyskusja słowo vs słowo. 

Nie wiem jak jest w przypadku ludzi zbanowanych ale spróbuj ściągnąć dwa mecze które grałeś i wyślij w tym temacie linki do nich. Z miłą chęcią obejrzymy i damy znać czy mamy doczynienia z Polskim "hetszot maszine" czy Kubą który myślał, że jak wbije Globala na publicznym gównianym czicie będzie popularny na osiedlu. 

Wystarczy, że porównamy twój movement do strzelania.

bez gif

Opublikowano

scream

Januszu Scream to nie jest jakiś bobek z goldem, więc nie macie porównania :).

Opublikowano

scream

Januszu Scream to nie jest jakiś bobek z goldem, więc nie macie porównania :).

napisałeś tylko, że ow się nie myli, a ktoś jednak dostał ub, ja nic nie porównuję

Może nic nie odpalałeś może pobierałeś jakieś configi ? Gdzie były jakieś skrypty np za Bh :> ?

jedyne co pobieralem to czcionka ;)

to możesz jedynie płakać, że valve daje bany za zmianę czcionki, nic z tym więcej nie zrobisz

tenor.gif

Opublikowano

XDDD

Zawsze mi sie chce smiac z takich ludzi co zakladaja takie tematy xD

Autor tematu dostał Overwatcha 

Co to w ogóle jest Overwatch? Overwatch to system, który działa w CS już od jakiegoś czasu. Polega on na tym, że gracze mogą oceniać demka zreportowanych graczy przez innych i oceniają, czy dana osoba haxuje czy jest czysta. Jeżeli 3/4 osób, które będą oceniać jedno demko stwierdzi, że podejrzany cheatuje zyskuje ona status niezaufanego konta. Potem zostaje wysłane demko do Valve i oceniają oni, czy nadać bana delikwentowi czy też nie. Jeżeli tak, ban zostaje nadany również na zawsze i nie jest możliwe odwrócenie tego.

Za czcionke nie ma Overwatcha ;) Musiales byc spalony i tyle. 

8kHod.png

Opublikowano

Napisze jeszcze raz ameby..  , OV - to nie jest ban STAŁY! ,VAC- owszem

Głupoty pierdolicie ,że mnie głowa rozbolała

Pozdrawiam 

Dzięki za pomoc ! :D

Wchodzę dzisiaj i bana nie ma :)

No widzisz.. :) ,mówiłem Ci ,że OV- to nie jest ban STAŁY!

Pozdrawiam.

@up Przy OV nie wyskakuje w profilu taki komunikat jak up ,widocznie teraz VACA dostał:)

Opublikowano

Pozdrawiam 

Pozdrawiam.

@up Przy OV nie wyskakuje w profilu taki komunikat jak up ,widocznie teraz VACA dostał :)

Sam jesteś amebą xD. Overwatch to permban i jak dostajesz OW to dostajesz też VAC.

Opublikowano

Pozdrawiam 

Pozdrawiam.

@up Przy OV nie wyskakuje w profilu taki komunikat jak up ,widocznie teraz VACA dostał :)

Sam jesteś amebą xD. Overwatch to permban i jak dostajesz OW to dostajesz też VAC.

K***a ,próbuje to właśnie Ci mówić ,że OV - TO NIE JEST STAŁY BAN! no k***a ziomek... ,przeczytaj parę normalnych for jeśli nie wierzysz:)

''jak dostajesz OW to dostajesz też VAC''  nie?? ,nie wiem co ćpałeś,brałeś ,ale skończ z tym :) i przestań p******** głupoty

Opublikowano

Pozdrawiam 

Pozdrawiam.

K***a ,próbuje to właśnie Ci mówić ,że OV - TO NIE JEST STAŁY BAN! no k***a ziomek... ,przeczytaj parę normalnych for jeśli nie wierzysz:)

''jak dostajesz OW to dostajesz też VAC''  nie?? ,nie wiem co ćpałeś,brałeś ,ale skończ z tym :) i przestań p******** głupoty

Matka ćpie, że wiesz? Gościu, jedynie w jakim wypadku OW nie jest na zawsze to OW za griefing a autor tematu nawalał na haxach i ma perma.. Nie ma szans aby mu go zdjęli, a Ty się gówno znasz na temat CS'a a skaczesz najwięcej.. Idź zrób coś dla ludzkości i skocz z mostu ;*

AUTOR TEMATU MA OW! ZA CHEATY TO JEST WIADOME, NIE DOSTANIE UNBANA I KONIEC! OW JEST NA ZAWSZE OPRÓCZ OW ZA GRIEFING, KTÓRY JEST NA 4 TYG. 

EDIT: PS. POZA TYM GDY OSOBA DOSTANIE OW TO NA JEGO PROFILU JEST WŁAŚNIE POKAZANE, ŻE MA ZAREJESTROWANĄ BLOKADĘ VAC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...