Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Elo

Mam taki problem kiedyś miałem elfa pod tibie jak sie nie myle była to 8.2 elf bot mi elegancko chodził ale gdy próbowałem scrackowac na nowsze wersje to gdy odpalałem elfa to pokazywał sie blue screen że robi zrzut pamięci dodam że wtedy nie posiadałem sp2 i net framework 3.5 wtedy też za którymś razem usunoł mi się system niewiem może za słabego mam kompa 512 ramu 128 mb grafika radeon 9550 procek 2,0.Teraz Już Posiadam Sp2 I Net framework 3.5 Ale Nie jestem pewny że sie nie powtórzy deleted systemu link do blue screena:Takiego Stylu:

http://www.i-slownik.pl/img_teksty/43/windowsxp_problem_z_pamiecia.jpg

Czekam na Jakieś Porady!!

Dam 5 Razy + 5 Razy Za Pomoc!!!!

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano (edytowane)

jeśli chodzi o środek komputera to jest troszku kurzu a jeśli system to systematycznie czyszcze komputer Ccleanerem historia i błędy rejestru a także chyba jednym z najlepszych oczyszczających programów czyli TuneUp 2010.

a jeśli chodzi o paramtery czyli 512 ram itp. to wystarczająco na elfa??

niewiem czy przegrzanie coś mi przeszkadza bo mam wiatraczek który mi chłodzi kompa kompa mam 6 lat i ani sie nie przegrzał ani sie nic nie spaliło nic nie wymieniałem od 2004 roku ale oczyszcze go w środku.

tibi bot ng mi chodzi normalnie ; ]

Edytowane przez Kastanof

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano

Dobra jednak Nic Sie Nie Stało Jestem Zadowolony All Działa Crack By Evolution Tylko Takie 1 Pytanqo Jak Dac Bota Do Traya Czy Sie da?? dam Plushika

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano

Do 'System Tray' się nie da. Jedynie możesz zminimalizować całkowicie, poprzez użycie kombinacji klawiszy SHIFT + F12 lub po prostu zamknięcie elfa. Tak samo kombinujesz jeżeli chcesz go wyjąć.

Pozdrawiam

szatankurde.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...