Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry?

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę mi powiedzieć czy jest sens powrotu do gry? Gra ktoś jeszcze na serwerze globalnym? 2 lata nie grałem i chcę się zorientować czy jest sens pobierać. :)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Cześć.

Gram na Pangei od dłuższego czasu i niestety, ale muszę przyznać, że po ostatnich zmianach, m.in. z wartościami sprzedaży dropu u npc (teraz dostajemy za to mniej golda), bardzo ciężko jest zarobić nawet wysokim lvlom.

Ceny niektórych przedmiotów idą w dół i był to efekt zamierzony przez gamigo żeby zredukować ilość golda na serwerze, ale zanim się to ustabilizuje i ceny będą znośne dla nowego gracza, to jeszcze trochę zajmie. Niestety, gdybyś chciał wrócić do gry, pierwsze co musiałbyś zrobić to kupić słonia, który też aż taki tani dla nowego gracza nie jest (5-6kkk) oraz zależnie od klasy (uzdro, szelma,zak itd.) pumę, a najlepiej kilka pumek żeby efektywnie expić.

Nie mówię, że zarobić się nie da - da się, ale musiałbyś poświęcić na to trochę więcej czasu niż wcześniej. Ostatecznie, oczywiście, mógłbyś kupić cash.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie, to szczerze można powiedzieć, że ludzi nadal trochę jednak jest. W ostatnim patchu weszła zmiana z runami i innymi kamykami ulepszającymi, a co za tym idzie, łatwiej będzie samemu robić sobie eq +15+ - a nie wydawać majątek na gotowce. 

No cóż, zmiana jak najbardziej mi się podoba, zobaczymy jak to dalej się rozwinie. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...