Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś dobry serwer

Askatras1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie od czasów tibijki tak naprawdę siedzę i zamulam na maksa, pograłem troche na realu ale to nie jest to wieczne lagi i dc... Czy ktoś polecił by jakiś serwer minimum od 8.0 (chyba ze naprawde konkrety macie od 7.6) nie chce medivi jakoś ten serwer mi nie przypadł do gustu, chciał bym taki serwer gdzie wbicie 100 lvla nie zajmuje 30min a jakiś czas :D 

Opublikowano

Tibijka startuje w najblizszym czasie, ale musisz sie przygotowac, ze zabawa na tym serwerze trwa zazwyczaj miesiac nie wiecej.

Kto normalny wchodzi na takie otsy sradama który ma ten sam silnik na innych nazwach i zbija kase z ludzi którzy pchają w isa co każdy serwer.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

No szkoda bardzo, serwer stoi 2 lata to ciężko będzie dogonić topkę  %5E%5E.png 

Już od ~200 się fajnie gra na Hexerze, jeżeli chcesz zacząć to podaj nick, pomogę na starcie.

Opublikowano

Tibijka startuje w najblizszym czasie, ale musisz sie przygotowac, ze zabawa na tym serwerze trwa zazwyczaj miesiac nie wiecej.

Kto normalny wchodzi na takie otsy sradama który ma ten sam silnik na innych nazwach i zbija kase z ludzi którzy pchają w isa co każdy serwer.

Tacy, których cieszy gra na 8.0 nawet jeżeli ciagle serwery stoja maksymalnie miesiac, a administracja jest jaka jest. Nie ma co mowic, bo przyjemnie sie gra na ich serwerach. Jakby ktos inny zrobil to samo to tez bym gral, a gardze serwerami 8.6.

+ normalny gracz moze zarobic sobie na szwedach i innych :)

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...