Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna pod A10-5800K do 500 zł

jacinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym was prosić o pomoc w odnalezieniu karty graficznej do mojego (sprzętu) 

Procesor : AMD A10-5800K APU with Radeon HD graphics

Grafika : AMD Radeon HD 7660D

Płyta : MSI

Model A68HM-E33 V2 (MS-7721) (P0)

Jeśli coś źle podałem albo czegoś brak prosze napisać bd miał czas to poszukam z góry dzięki za pomoc !

Budżet do 500 zł

Komp służy głównie do gry w lola ;P
Opublikowano

Z nowych tylko gtx 1050 2gb - https://www.morele.net/karta-graficzna-palit-geforce-gtx-1050-stormx-2gb-gddr5-128-bit-dvi-d-hdmi-dp-box-ne5105001841f-1076149/ nic mocniejszego do tego cpu nie ma sensu, a inne karty z nowych sa nieoplacalne w tym budzecie. Jesli nie masz kasy na zasilacz czy cos to mozesz narazie zostawic (chociaz niepolecam tak ryzykowac jesli masz jakis syf) bo ta karta ma bardzo niskie TDP - 75w max, nawet na najgorszym zasilaczu nie powinno dojsc do katastrofy, ale jak juz pisalem wczesniej - lepiej nie ryzykowac. Najlepiej go podaj.

Opublikowano

jakoś tutaj nie mam dostępu na wgląd , ale zapytam inaczej jaki potrzebowałbym do tej karty co podałeś ?

Jeżeli chodzi ci o zasilacz to jeżeli chodzi o najtańszy- nowy to Antec vp 500w- 179zł, a używane to wystarczy Corsair 450W. Za 100zł można go znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...