Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki cheat najlepszy?

No1sy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam warto używać aimtuxa czy lepiej zainwestować sobie w interwebz lub aimware??

Dokładniej chodzi o granie legit bo po tych nowych aktualizacjach nie uśmiecha mi się grać na hvh.

W dodatku gdzie są teraz te całe bajki że się po 30 fragach leci na Overwatcha nie wiem czy to prawda czy nie jak by ktoś wiedział byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Opublikowano

Polecam interwebz miałem okazje pograć i powiem sztos.

kolega ma tego cheata już na tym ciągnie 300h i bana dalej nie ma,ale trzeba umieć się maskować :p

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

kolega ma tego cheata już na tym ciągnie 300h i bana dalej nie ma,ale trzeba umieć się maskować :p

Grałem też na CSH External VIP Projects i powiem też gites, 0 vac'ów, 0 ow, Tylko wiadomo trzeba grać legit, na mecz spokojnie po 30 / 40 killi i cena też dobra bo 36.90 wiec jak za taką cene to konkret :>

76561198375594763.png

Opublikowano

iwebz/aimware to sa glownie cheaty pod hvh, chods jest dobry, tani i bezpieczny.

a no i jak nie chcesz VAC to aimtux, nie wiem jak to działa, ale ponoć na linuxie nie działa VAC

mpcforum.jpg

Opublikowano

Wyśle Ci nie wykrywalny cheat :D Korzystałem i miałem 25 pod rząd wygranych ;P Pewnego razu się wkurzyłem i odpaliłem wszystko na full :P Zagrałem 3 mecze i blokadę na CS:GO dostałem :D. Jak chcesz to napisz PW :D

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Grałem też na CSH External VIP Projects i powiem też gites, 0 vac'ów, 0 ow, Tylko wiadomo trzeba grać legit, na mecz spokojnie po 30 / 40 killi i cena też dobra bo 36.90 wiec jak za taką cene to konkret :>

Nie lubię dążyć do oszustwa ale najlepszym cheatem, "moim zdaniem" jest CSH External VIP Projects, tak jak napisał xxerorxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...