Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem/Programistą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zostanę technikiem/programistą java.

Możliwa współpraca.

Co oferuję: 

* Napisanie/Przerobienie/Optymalizacja pluginu .

* Pisanie aplikacji w java.

* Szybką realizacje zlecenia.

* Szybki kontakt.

* Niską cenę.

Czego oczekuje:

* Ogarnięcia

* Dobrego kontaktu

* Zapłaty(Paypal/PSC)

Kontakt:

* Fp: https://www.facebook.com/themajstero/

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam jak najbardziej! Pluginy jakie od niego mam sprawdzają się wyśmienicie! L

Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Osobiście polecam tego gościa, pluginy wydajne, przejrzysty config oraz praca zawsze na czas ;)
Polecam!

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry programista. Pluginy nie obciążają serwera, dobry kod.

Polecam.

I te wzajemne lizanie sobie dupy, kółko adoracji, które nawzajem sobie pisze pościki. 

Stanowczo odradzam jakichkolwiek form współpracy z tym panem, brak umiejętności, jedyne co potrafi to kopiować kod z innych projektów, nie zrobi nic sam. Brak kultury, znajomości języka polskiego. Bardzo niski poziom rozwoju.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Bardzo dobry programista. Pluginy nie obciążają serwera, dobry kod.

Polecam.

I te wzajemne lizanie sobie dupy, kółko adoracji, które nawzajem sobie pisze pościki. 

Stanowczo odradzam jakichkolwiek form współpracy z tym panem, brak umiejętności, jedyne co potrafi to kopiować kod z innych projektów, nie zrobi nic sam. Brak kultury, znajomości języka polskiego. Bardzo niski poziom rozwoju.

Haha hamerze i ten twój ból dupy, że nie masz kolegów w internetach jak i w życiu prywatnym :) ....

Odradzasz, a kiedyś pisałeś do mnie w sprawie współpracy, jak jeszcze szukałeś programisty, a sie nie zgodziłem :)

Kultura jest, ale do pewnego stopnia. Hamerze, dlaczego ludzię są cwani tylko w internetach, nie rozumiem tego, a w realu gówno zrobią :)

Widziałem na filmiku na yt, że nos trzeba ci odrobinę naprostować, żeby wszystko w pewnym stopniu trzymało sie kupy.

Co do tego filmiku, to jak go oglądałem to miałem myśli, że nie palisz na wszystkie. :)

Opublikowano

@TheMajster a skąd ci nagle się bierze moje życie prywatne? To ty żyjesz internetem i takich ludzie jak ty sobie zbierasz koło siebie, też oszustów i takich, którzy nic nie potrafią.

Miałeś ze mną współpracować, ale nic nie potrafiłeś zrobić i widziałem, że jesteś dość mało rozgarnięty. xD

Stary, ale na jakiej podstawie oceniasz moje prawdziwe zachowanie? Masz jakieś problemy, bo ani mnie nie znasz, nigdy ze mną nie rozmawiałeś twarzą w twarz, to skąd wiesz, jaki jestem naprawdę? Takie jest twoja opinia o mnie, nie znasz mnie, a się wypowiadasz. :)

Jeśli ktoś chce trafić na minę i żałować zakupionych usług to polecam takie osoby jak autor tematu, mikigal, Oldis, de76, kamcio96. Nie potrafisz pisać po polsku, a co dopiero w Javie.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@TheMajster a skąd ci nagle się bierze moje życie prywatne? To ty żyjesz internetem i takich ludzie jak ty sobie zbierasz koło siebie, też oszustów i takich, którzy nic nie potrafią.

Miałeś ze mną współpracować, ale nic nie potrafiłeś zrobić i widziałem, że jesteś dość mało rozgarnięty. xD

Stary, ale na jakiej podstawie oceniasz moje prawdziwe zachowanie? Masz jakieś problemy, bo ani mnie nie znasz, nigdy ze mną nie rozmawiałeś twarzą w twarz, to skąd wiesz, jaki jestem naprawdę? Takie jest twoja opinia o mnie, nie znasz mnie, a się wypowiadasz. :)

Jeśli ktoś chce trafić na minę i żałować zakupionych usług to polecam takie osoby jak autor tematu, mikigal, Oldis, de76, kamcio96. Nie potrafisz pisać po polsku, a co dopiero w Javie.

@mikigal @Oldis @de76 @kamcio96 

Wypowiedzcie sie bo mi aż sie nie chce jego wypocin czytać.

Jesteś nikim w internecie, nikt Cie nie szanuje.

Ty nie chciałeś ze mną ? No tak jak pisałem wyżej, nie żyj w swoim świecie, udaj sie do psychologa, może Ci pomoże z mitomanią :*

Twoje zachowanie oceniam z filmiku, zachowania na forum itd. 

Dziecinko, zapraszam Cie na jakiegoś ts3, zobaczymy czy w mordzie tez jesteś tak samo cwany jak pisząc.

Po polsku pisze normalnie :)

Opublikowano

Majster zna się na rzeczy (i wiem to z opinii innych osób jak i z własnego doświadczenia), zlecenia wykonuje terminowo, dokładnie, czasem gratisy dołoży.

Generalnie polecam z całego serca.

Opublikowano

@TheMajster dlaczego mam się przejmować tym, że paru oszustów i nieudaczników mnie nie szanuje na jakimś forum? Swoją drogą ci twoi "koledzy" są nic nie warci i gardzę takimi ludźmi. ;)

Tak, przychodziłeś do mnie na teamspeaka i nie chciałem z tobą współpracować, bo to co potrafisz jest na zerowym poziomie.

Jesteś takim gburem, że nawet nie mam ochoty już z tobą pisać, tym bardziej rozmawiać. Zresztą adres teamspeaka znasz, więc jakbyś naprawdę chciał pogadać to byś to zrobił.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@TheMajster dlaczego mam się przejmować tym, że paru oszustów i nieudaczników mnie nie szanuje na jakimś forum? Swoją drogą ci twoi "koledzy" są nic nie warci i gardzę takimi ludźmi. ;)

Tak, przychodziłeś do mnie na teamspeaka i nie chciałem z tobą współpracować, bo to co potrafisz jest na zerowym poziomie.

Jesteś takim gburem, że nawet nie mam ochoty już z tobą pisać, tym bardziej rozmawiać. Zresztą adres teamspeaka znasz, więc jakbyś naprawdę chciał pogadać to byś to zrobił.

Paru oszustów i nieudaczników ? Jedyny oszust i nieudacznik to @HAMMERxPL gorszego nie ma. Ja przychodziłem ? hahaha, pisałeś do nie na pw czy nie chce współpracy i po rozmowie z tobą nie zgodziłem sie :*

Nie spam mi już pod postem niedorajdo życiowa. 

Kazdy z tego forum wie, że twoje zdanie jest warte tyle co nic :)

Opublikowano

No dobra. Zacznijmy od początku. Przy każdej negatywnej opinii na Twój temat piszesz, że na MPC są sami "oszuści", a ty jesteś taki biedny, i każdy się na Ciebie dręczy, obraża i zniesławia.

Tak więc, może wymień z nicków tych "oszustów", podaj jakieś SENSOWNE dowody (dla Twojej wiadomości - wyrwana z kontekstu rozmowa to nie dowód! :O)

Jesteś 0 jako programista. Twój kod ssie pałę i nie ma co się oszukiwać. Tak się składa, że jeden z moich klientów zamawiał wcześniej u Ciebie kilka rzeczy. Nie wiem, czy mogę upublicznić tą sprawę, ale powiem tyle, że miałem śmiałem się z Twojej głupoty przez dobrą godzinę xD Każdego straszysz sądem, ale nie wiem czy zauważyłeś, że to jeszce bardziej Cię ośmiesza. Mam wrażenie, że Twoja postać stała się pewnego rodzaju memem w naszej małej społeczności. Wszyscy się z Ciebie śmieją, z tego co odpi*rdalasz, a Ty od początku powtarzasz tą samą historię, że wszyscy to oszuści, kłamcy itp. Kiedy zrozumiesz, że nie ma sensu otwierać nowych tematów ze swoją reklamą bo i tak każdy wie kim jesteś i jak się zachowujesz. Chociaż z drugiej strony - bez Ciebie MPC forum nie było bo już tak śmieszne :) Jak widać, że napisałeś nowy temat każdy idzie po popcorn i czyta tą komedię xD

Jak pisałem, @TheMajster to na prawdę dobry programista. Kupując u niego masz pewność, że nikt Cię nie oszuka i otrzymasz w 100% sprawny kod , a nie u każdego "programisty" tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak btw. Kiedy ta policja do Adama przyjedzie? :v

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

@mikigal bardzo ładnie to napisałeś, ale to nie ma nic wspólnego ze mną. Nikt nie został oszukany, klienci dostają najwyższej jakości kod i nikt nie narzekał. Więc z czego możesz się śmiać? Piszesz tak tylko bezsensownie o mnie, bo słuchasz opinii innych takich pajaców jak ty.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@mikigal bardzo ładnie to napisałeś, ale to nie ma nic wspólnego ze mną. Nikt nie został oszukany, klienci dostają najwyższej jakości kod i nikt nie narzekał. Więc z czego możesz się śmiać? Piszesz tak tylko bezsensownie o mnie, bo słuchasz opinii innych takich pajaców jak ty.

Obserwuj jutro swój temat :)

Może jutro ludzie wreszcie zrozumieją, że jesteś 0 w programowaniu.

Co do tego kto jest pajacem. Może "pojedynek" w programowaniu? :)

A tak wgl. Ten __AHA__ to Twój mulciak, czy jakiś typetypek, któremu dupe liżesz? :)

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Ta k***a.

Nikt nie narzekał XDDDD

Ostatnio Twój ,,klient" pisał do mnie, czy poprawie Twoje pluginy, bo zrobiłeś połowę i spierdoliłeś XDXD.

Wrócę tylko do Polski to poleci upload konwersacji do Twojego tematu ;).

@TheMajster odpuść, jak grzebiesz w gównie, to śmierdzi bardziej.

@topic

Mogę polecić ze względu na jedną rzecz - uczciwość wobec klientów i zawsze oddane działające pliki.

Co do wydajności.. Widziałem 4 pluginy, może były stare, nie wiem, nie oceniam. ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@mikigal nie wiem kto to był, ale dobrze pisał. ;) Jak mi zapłacisz za ten pojedynek to nie ma problemu. 

@Oldis jeśli mówisz o tym 13 czy 14 letnim oszuście to on sam pisał, że już nic ode mnie nie chce, więc jak mogłem spierdolić i zrobić tylko połowę?  o.O Wrzucaj wszystkie konwersacje z każdym moim klientem. Nie mam nic do ukrycia, o tym dzieciaku już pisałem w swoim temacie. Sam zakończył współpracę, próbując mnie oszukać. Potem sam stwierdził, że nic ode mnie nie chce, ani jednego pluginu. O czym tu rozmawiamy? A może pogadamy o tym, jak przez kilka miesięcy waliłeś w ch*ja, podwyższałeś cenę i nie wykonałeś zlecenia, bo ci twój małpi król tak powiedział?  :yay:

Wszyscy tutaj jesteście oszustami i krętaczami, więc to ja jestem tym, co grzebie w gównie. :)

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...