Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinder

Pedodres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lajkuję wszystkie, a nie tworzy się żadna para. Co robię źle? opis mam fajny, zdjęcie też nie jest najgorsze

znacie inny sposób na znalezienie loszki?

pedodres3.png

Opublikowano

zwykle mam zaniżoną samoocenę, więc skoro mówię że opis i zdjęcie są przyzwoite to raczej tak jest xD

wychodziłem z domu, sam i nie sam, to nie ma sensu. Ja chcę dziewczynę mieć jak każdy inny

co do zainteresowań to ty już się nie bój, nie jest źle

white pride world wide

Opublikowano

Wydaje mi się jednak, że są lepsze sposoby na znalezienie dziewczyny niż Tinder.

I to, że chcesz jakąś mieć, nie wystarczy. Żadna się na ciebie nie rzuci ot tak na ulicy

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Moim skromnym jeżeli chcesz mieć normalną przyzwoitą dziewczynę to odpuść sobie tindera i różne podobne no chyba, że bardzo lubisz chemie itp i masz zamiar odtwarzać tablice "Mendelejewa"...

I jak kolega wyżej samo chcenie nic tutaj nie da musisz zainteresować dziewczynę w jakiś sposób lub czymś ją urzec, tu nic nie działa na zawołanie ;)

Opublikowano

I jak kolega wyżej samo chcenie nic tutaj nie da musisz zainteresować dziewczynę w jakiś sposób lub czymś ją urzec, tu nic nie działa na zawołanie ;)

jak skoro wszystkie zajęte??????? nie raz znalazłem się w tym momencie, ale zawsze byl ktoś k***a przede mną, ktos kto sie bardziej liczył

jak w ogóle poznać jakąś, przecież to jest niemozliwe

moje życie to porażka jakaś tylko w narkotykach moge odnalezc szczęscie chyba... wszyscy sie dobierają w pary a ja nigdy nikogo nie zainteresowalem sobą na tyle żeby z kimś "być". W sumie dobrze że nie przekażę dalej genów, chyba na to zasluzylem

mam nadzieję ze zdechne jak najszybciej najlepiej na raka w bólu i cierpieniu.

Wszystko co robie na tym swiecie robie źle

p******e te antydepresanty moge je lykac w maksymalnych dawkach a i tak mam wrażenie że jestem tylko problemem na tym świecie i powinna po mnie przyjechać śmieciarka i mnie zabrać

jak ja siebie nienawidzę... zaraz stwierdzicie że dlatego nie mam dziewczyny ... ale nienawiść do siebie jest tylko efektem całego mojego życia

pedodres3.png

Opublikowano

A ja Cie rozumiem sam poznałem okolo 6 dziewczyn w internecie i wszystkie olaly mnie po pierwszym spotkaniu, fakt moze nie wyglądam jak model ale one rowniez nie byly zbyt piękne (specjalnie takie wybierałem bo wiem ze u piękniejszych szans nie mam) tak wiec daj sobie spokój bo w dzisiejszych czasach dla nich tylko kasa sie liczy.

Opublikowano

na zębach aparat za 4tys zl, ale nawet posiadanie hajsu to chyba w moim przypadku za mało

wasz argument jest inwalidą, sprawdźcie Elliota Rodgera, miał hajs a i tak boldupil o to samo co ja

white pride world wide

Opublikowano

A ja uważam że nie ma sensu szukać na siłę po jakichś tinderach spoko ziomeczku sama się kiedyś znajdzie miejmy taką nadzieję xD

gQSkfLC.png

Opublikowano

No powiem Ci , że z tymi klubami i dyskotekami teraz to możesz co najwyżej znaleźć jakiegoś syfa, chociaż wiadoma trafi się tam jakaś 1 na 10 która jest normalna ale teraz ty traf na nią ;) 

Opublikowano

w pubie raz spotkałem hipiskę, dziecko kwiatow, fajnie było

tylko puby z rockowa muzyka mówię wam

pomyślę z kumplem jak znaleźć życie na razie się naćpalem i jest fajnie

white pride world wide

Opublikowano

A ja Cie rozumiem sam poznałem okolo 6 dziewczyn w internecie i wszystkie olaly mnie po pierwszym spotkaniu, fakt moze nie wyglądam jak model ale one rowniez nie byly zbyt piękne (specjalnie takie wybierałem bo wiem ze u piękniejszych szans nie mam) tak wiec daj sobie spokój bo w dzisiejszych czasach dla nich tylko kasa sie liczy.

Fun fact, ładniejsze dziewczyny są często łatwiejsze od tych średniawych. Czemu? Bo często mają większe doświadczenie i większą swobodę jeśli chodzi o puszczanie się.

Opublikowano

Słowa @noIP to niestety prawda, dlatego najbardziej cenie te po środku, gdzie w parze z wyglądem idzie jeszcze intelekt, bo nie sztuką jest zamoczyć w dziurze, a sama przyjemność z tego jest cholernie okrojona w porównaniu do normalnej kobiety

graphic.png

Opublikowano

Ja jakoś uważam, że nie ma sensu szukania miłości na siłę, po prostu poznasz jakąś dziewczynę i się w niej zakochasz w najmniej oczekiwanym momencie.

Opublikowano

Moim zdaniem szukanie laski przez tindera itp jest żałosne. Jeśli nie możesz znaleźć laski to coś musi być nie tak, przeanalizuj swoje zachowanie, wygląd, być może tylko Ci się wydaje że jest w porządku a tak naprawdę jest inaczej. A może to pora na jakieś zmiany? Nowy styl, inne zachowanie itp? :) Wyjdź na dwór, pochodź po mieście, zainteresuj się street workoutem czy parkourem, jest dużo możliwości :P

PS. Odradzam także kluby, chyba że interesuje Ciebie syf i zdrada :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dlatego dość poważne zmiany nastąpiły (łącznie z operacja plastyczna) a loszki dalej brak

hobby (granie na gitarze) nie pomaga

nie da się znaleźć dziewczyny

white pride world wide

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...