Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Setoria.pl - System Drzewko Umiejętności

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dziś mam dla was do zaprezentowania, nowy system na serwerze jest to Drzewko umiejętności inaczej talenów.

Na czym ono będzie polegało? Będzie zwiększało nam bonusy, są 3 drogi do wyboru co 15 poziomów, wybieramy 1 spośród 3 dróg do wyboru.

77567935590699466312.png

Bonusy jakie będzie można rozwijać to:

- Silny przeciwko Ludziom co 1%.

- Silny przeciwko Potworom co 2%.

- Max PŻ co 300 punktów.

Gdy najedziemy na daną drogę, to wyświetli nam jakie bonusy będzie dawało.

Mamy nadzieję że wygląda schludnie, łatwe w obsłudze, oraz zwiększy to wasze bonusy aby stać się jeszcze lepszym.

Chcemy aby rozgrywka nie była nudna, dlatego wprowadzamy przemyślane systemy.

Pozdrawiamy Team Setoria.pl

Opublikowano

Tesoria z przełożonymi znakami, ambitnie. :D 

Coraz bardziej mam wrażenie iż robiony jest ten serwer na podstawce itariusa. xD

System pisałeś sam czy zajebany skądś ?

Opublikowano

Coraz bardziej mam wrażenie iż robiony jest ten serwer na podstawce itariusa. xD

Czy pisał sam? Proszę Cię. ^^  ^^  ^^

Wszędzie te same ikony? Słabo trochę to wygląda i nie jest to żadna nowość, kilka serwerów miało to już w 2k14 - mówię tutaj np o Thorii. 

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Nie są to pliki Itariusa... :) Pokaż mi gdzie tutaj Itarius.

Nie system wykonany przez kogoś na moje zlecenie.

Wszędzie te same ikony? Słabo trochę to wygląda i nie jest to żadna nowość, kilka serwerów miało to już w 2k14 - mówię tutaj np o Thorii. 

Ikony są tymczasowe, grafik pracuję nad nowymi ikonami.

Opublikowano

kupił xDD ;v

Przynajmniej mnie stać, nie to co ciebie opierdalać ludzi nawet na 10/15 zł...  xD  xD

Idź tam zajmij się swoją rodzina, o której tak mówiłeś i oczywiście skłamałeś, startuj na tych swoich Asune2 reaktywejszyn, te twoje systemy pisane StarTraki...

Opublikowano

Jak canzas wystartuje z Asune2 rework to tak jak na tych mortyriuszowych plikach wystartuje tak to jebnie  A co do samego systemu spoko pomysł ale czy się przyda myślę że raczej nie 

Opublikowano

Jak canzas wystartuje z Asune2 rework to tak jak na tych mortyriuszowych plikach wystartuje tak to jebnie  A co do samego systemu spoko pomysł ale czy się przyda myślę że raczej nie 

Jest to tylko dodatek, dla osób które osiągną maksymalny poziom takie bonusy wiadomo w późniejszym czasie się przydadzą.

Opublikowano

kupił xDD ;v

Przynajmniej mnie stać, nie to co ciebie opierdalać ludzi nawet na 10/15 zł...  xD  xD

Idź tam zajmij się swoją rodzina, o której tak mówiłeś i oczywiście skłamałeś, startuj na tych swoich Asune2 reaktywejszyn, te twoje systemy pisane StarTraki...

No fakt, 500+ i te sprawy.

Pliki itariusa chyba musiały iść dobrze że masz tyle kasy. xD

Opublikowano

kupił xDD ;v

Pisałem wcześniej że to jest z PC siela... Po 2 on nie sprzedaję żadnych swoich plików...

Po 3 pokaż mi co tutaj jest związane z Itariusem skoro nawet, prezentacji nie wrzuciłem lol?

Trochę kreatywności, a nie że jeden serwer wprowadził taki system (takie same bonusy nawet) to teraz każdy to robi...

Rzadko co jaki serwer teraz ma rzecz, której nie ma żaden inny serwer, ważne że inaczej działa i wykon jest inny.

Opublikowano

Ikonki do zmiany, bo te lolowe odpadają :D

Ogólnie pomysł widzę, rozwinąłeś. 

A co do tego, iż było na innych serwerach, to znaczy,że tutaj być nie może? XDDD

Autorskie rzeczy pewnie będą.

Opublikowano

kupił xDD ;v

Pisałem wcześniej że to jest z PC siela... Po 2 on nie sprzedaję żadnych swoich plików...

Po 3 pokaż mi co tutaj jest związane z Itariusem skoro nawet, prezentacji nie wrzuciłem lol?

Trochę kreatywności, a nie że jeden serwer wprowadził taki system (takie same bonusy nawet) to teraz każdy to robi...

Rzadko co jaki serwer teraz ma rzecz, której nie ma żaden inny serwer, ważne że inaczej działa i wykon jest inny.

Przynajmniej mnie stać, nie to co ciebie opierdalać ludzi nawet na 10/15 zł...   xD   xD

Pliki itariusa chyba musiały iść dobrze że masz tyle kasy.  xD

Umiesz czytać czy dalej będziesz pieprzył głupoty.?

System w Py/C++ Czy Py/Lua ?

Opublikowano

Ciekawa jestem tych systemów, czy bardzo to będzie pobugowane i jak sprawnie będzie działać.

Pomysł oczywiście na plus, no i dobrze, że ikonki chcesz zmienić - polecam zacząć od malutkiej, która jest rozbudowywana z każdym poziomem wzwyż.

Opublikowano

Ciekawa jestem tych systemów, czy bardzo to będzie pobugowane i jak sprawnie będzie działać.

Pomysł oczywiście na plus, no i dobrze, że ikonki chcesz zmienić - polecam zacząć od malutkiej, która jest rozbudowywana z każdym poziomem wzwyż.

Wszystko działa jak należy także spokojnie, są to proste systemy w obsłudze ciężko o jakiekolwiek błędy.

Dzięki za pomysł tak raczej zrobimy.

Edit: Jutro wrzucę ze zmienionymi ikonami.

Opublikowano

Jak dla mnie system zbędny ;].

Zaraz zaraz czy te ikonki nie są czasami z lola?  :D

Są jutro będą zmienione grafik robi, tymczasowe są aby sprawdzić tylko system. :)

Opublikowano

Ostatecznie tak wygląda Poczekalnia rajdów wejście na nie, oraz drzewko talentów mamy nadzieję że się podoba! :)

44288056999154073436.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...