Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang Hack Metin2

pce111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yang hack nie istnieje! A co do wylatywania yang, to szczęśliwa moneta, zakupiona w IS, 50% więcej yang dropi

Opublikowano

YangHacka nie ma może w odległej przyszłości bedzie ale teraz takie cos nie istnieje. Zeby to mogło działać to trzeba by sie włamać do Serwerów MySQL Polskiego Metka.

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

YangHacka nie ma może w odległej przyszłości bedzie ale teraz takie cos nie istnieje. Zeby to mogło działać to trzeba by sie włamać do Serwerów MySQL Polskiego Metka.

no wlasnie dlatego raczej to jest niemozliwe ^^

Opublikowano

Trochę wam się dziwię. Napisałem w 2 postacie, yang hack nie istnieje, a wy za przeproszeniem jak te jebane noby ciągle to samo piszecie, by potem mieć satysfakcję że macie po 1k postów. Mega zjeby

Opublikowano

Trochę wam się dziwię. Napisałem w 2 postacie, yang hack nie istnieje, a wy za przeproszeniem jak te jebane noby ciągle to samo piszecie, by potem mieć satysfakcję że macie po 1k postów. Mega zjeby

omg a co myslisz ze tylko ty mozesz pisac na tym forum ? :)

Opublikowano

Nie, uważam że jestes jebanym nobem, który nie patrzy na inne posty, tylko pisze, i pierdoli głupoty, to tyle z mojej strony

Opublikowano

Nie, uważam że jestes jebanym nobem, który nie patrzy na inne posty, tylko pisze, i pierdoli głupoty, to tyle z mojej strony

OMG!! Ty jesteś noobem, skoro tak innych nazywasz. Jeden napisał, że trzeba się włamać do bazy MySQL, drugi, że dlatego jest to niemożliwe, a ty spamisz jakby Ci ktoś kazał to robić za 1.000.000 zł. ;)

Opublikowano

dobra koncze bo nudny juz jestes idz sobie odpowiadaj po 1 poscie kozaku omg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...