Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kategorie W Itemshop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Mam pytanie wie ktoś moze jak zmienic nazwe kategorii w Item Shopie ?

bo mam teraz takie cos

Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | Ť^��ň˘w | :w |

a w bazie w shop_class mam wszedzie wpisane np Kategoria 1 trzeba kodowanie zmienic czy cos ? by te znaki czytalo normalne a nie jakies chinskie ?:P

Drugie pytanie czy mozna zrobic na stronie cos typu "Who is online" czyli lista graczy (ewentualnie ich poziom/pforefsja) na stronie zeby mozna bylo popatrzec ile ludzikow gra :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Te kategorie to trzeba zmienić w pliku *.php, albo *.html. Jak mi podeślesz plik, to Ci zmienię.

Tak, można zrobić coś takiego, trzeba wyciągnąć rekordy z bazy danych serwera. Tego jednak Ci nie zrobię, bo nie za bardzo znam się na MySQL i bazach danych.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

A wiesz może w jakiej tabeli zapisane jest ktorzy gracze sa online :P?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...