Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sura Wp Build

Duchowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki build skilli proponujecie do wp zeby szybko skilla na g wbić i przyjemnie do pvp i pvm za każdą odp + i 5 :D

Opublikowano

samsung najlepiej ci to podsumował :D dodam że build samsunga sprawdza sie dobrze w pvp :P

to prawda ale jezeli chce surke pod exp z konia bojowego to lepszy jest build moj a staty tak jak samsung mowil ;]

Opublikowano

Najlepiej moim zdaniem jechać tak. Gram surą i jestem nawet doświadczony :P

Czarowane Ostrze/Smoczy Wir/Czarowana Zbroja/Uderzenie Palcem/Rozproszenie/a Stach na PL jest zbugowany

userbarwb.png
Opublikowano

Ahhh Dużo wypowiedzi :D co do tego strachu chyba już odbugowany ^^ poczekamy na jeszcze wypowiedzi a all co dotychczas się wypowiedzieli do 20;00 dostaną + i 5;d

Opublikowano

wiec tak: gram sura wp 86 lvl na metinie2 pl, skille g-p, wiec doswiadczenia nieco mam :P

ja mam tak : ostrze > wir > zbroja > strach > palec - aczkolwiek to jest idealny build do expa, w pvp slabiutko.

do pvm/pvp cos takiego by bylo nieglupie: ostrze > palec > zbroja/wir > zbroja/wir

a juz calkiem do pvp to ostrze > palec >wir/rozproszenie >wir/rozproszenie

statystyki klasycznie, czyli 2 int, 1 wit, pozniej do maksa wit. Nabierzesz doswiadczenia to mozesz kombinowac bo jest wiele mozliwosci :)

i taki drobiazg : strach nie jest w zadnym wypadku zbugowany ... swego czasu powstal taki mit ze strach powinien dzialac na skille - guzik prawda. Faktycznie, strach nei dziala na skille, ale nie jest to zaden bug tylko jego charakterystyka :)

Opublikowano

MrPiotrek , napisałeś że najpierw Czarowane ostrze, z czym się zgodzę, ale później powinien "dawać" w skil atakujący, czyli w smoczy wir, a dopiero potem czarowana zbroja/ strach ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...