Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenka

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano
Opublikowano

@Maja..

Może coś z tego.

Pierwsza odpada całkowicie, co prawda ładna ale to nie to. 

Drugie też tak średnio, nie odpowiada mi jej głos za bardzo.

Trzecia to samo jak u góry. 

Czwarta już znajduje się w mojej liście. :D 

Piąta to samo co wyżej.

Dziękuję za chęci! :) 

Opublikowano

Ooo - aż zaobserwuje temat, bo sam uwielbiam tego typu muzyczki.

Tak jak pan @up mówił, dobrym wyborem jest tutaj przesłuchanie soundtracków Life is Strange (co prawda, tego typu melodia kojarzy mi się jedynie z tą grą).

Podlinkuje:
https://www.youtube.com/watch?v=0gzU8dGFG9s

PS: W opisie jest spis treści, jeżeli będziesz słuchać, a w danym momencie pojawi się coś, co wpadnie ci w ucho - zajrzyj tam ;)

@Edit
Postanowiłem Ci trochę bardziej pomóc, a przy okazji czegoś się dowiedzieć - pogooglowałem i doszukałem się, że ten typ muzyki nazywa się Indie Rock (prawdopodobnie).
Wystarczy wpisać tą frazę na youtube i przesłuchać parę piosenek ;)

5120514749178281372145.png

Opublikowano

Tak jak pan @up mówił, dobrym wyborem jest tutaj przesłuchanie soundtracków Life is Strange (co prawda, tego typu melodia kojarzy mi się jedynie z tą grą).

Podlinkuje:

PS: W opisie jest spis treści, jeżeli będziesz słuchać, a w danym momencie pojawi się coś, co wpadnie ci w ucho - zajrzyj tam ;)

@Edit

Postanowiłem Ci trochę bardziej pomóc, a przy okazji czegoś się dowiedzieć - pogooglowałem i doszukałem się, że ten typ muzyki nazywa się Indie Rock (prawdopodobnie).

W sumie to bardziej chodziło mi o takie piosenki :D

Opublikowano

Podlinkuje:

@Edit

No niestety. Żadna z tych nutek nie przypadła mi do gustu. :x

Podlinkuje:

@Edit

W sumie to bardziej chodziło mi o takie piosenki :D

O super!

Spodobało mi się kilka nutek, dziękuję. :3

Opublikowano

Pierwszą, drugą mam. 

Trzecią oraz czwartą dodałam, a piąta mi nie odpowiada. Wielki dzięki. :) 

Budowniczy
Opublikowano
Budowniczy
Opublikowano

@Maja..

Pobierz sobie spotify (jeśli jeszcze nie masz :D) i ogarnij playliste `Chill Hits`. Na 100% coś jeszcze Ci się spodoba :D

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

@Maja..

Pobierz sobie spotify (jeśli jeszcze nie masz :D) i ogarnij playliste `Chill Hits`. Na 100% coś jeszcze Ci się spodoba :D

Skorzystam z rady na pewno. :) Jednak jak coś Ci jeszcze wpadnie do ucha to możesz się podzielić. c:

Swoją drogą, śliczna sygnaturka.  :yay:

Budowniczy
Opublikowano

Jezu co to za pedalstwo ;) Weź sobie panienko Justina Biebera posłuchaj. On ma dość podobne piosenki do tego wyżej.

(mówię serio), żebym jakiegoś warna nie dostał.

@Edit 

xD Jakie hejty. Jakbym w ogóle obserwował ten temat :D

Opublikowano

Jezu co to za pedalstwo ;) Weź sobie panienko Justina Biebera posłuchaj. On ma dość podobne piosenki do tego wyżej.

(mówię serio), żebym jakiegoś warna nie dostał.

Gdybym chciała posłuchać Justina Biebera to bym sobie go puściła. Możesz odznaczyć obserwacje tematu i po prostu z niego wyjść. 

Po to szukam muzyki takiego typu bo nie słucham jej na co dzień. Są momenty, w których tylko taka muzyka mi odpowiada i stąd jej poszukuję. 

Osobiście Justin Bieber mi nie odpowiada. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...