Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Męczy mnie ciaągły reskill dlatego juz wolę się zapytać : Zna jakoś wzór na dmg jaki zadaje postać ?

Mam nukera wolałbym cos ciekawszego pod pvp dlatego reskilje co chwile i wsumie nic z tego nie mam, totalny mix 2 broni i 3 force. Zeby sie nie meczyc kolejny raz, wolałbym znać wzór na zadawany damage, jeżeli takowego nie ma to moze sami podpowiecie co bije sijniejszymi nukami : ( Nuker s/s pure int )

- fire/cold imbue fire

- light/cold imbue light

Istnieje też wyzwanie dla drogich userów tj stworzenie wzoru. Powodzenia dla mozgowców ktorzy spróbują to rozgryść, trzeba uwzglednic kilka cyferek :

- dmg broni

- imbue

- nuk

- bonus (light)

- +% za mastery

- obrona celu

dla ułatwienia expie na tych mobkach :

Level: 85

Typy mobów: Tomb Bowman

Prędkość ruchu: 12.0

Phy Def: 982

Mag Def: 1.475

Hit ratio: 162

Parry ratio: 162

Thx za jakąkolwiek pomoc.

Opublikowano

O wzoru na dmg nie slyszalem i watpie zeby cos takiego bylo-.- Checesz postac z duzym dmg? Light + fire imbue oczywiscie z fire tylko ze taka postac chujowa pod pvp. Ja bym Ci radzil cold light. Poczytaj troche poradnikow o nukerach to wszyscy Ci to powiedza

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o ocenę build-u to light/clod jest najlepszy dla nukera s/s . Co do wzoru to jest on zawarty w plikach silka i raczej nikt go nie zna ewentualnie można przypuszczenia itp. ale trzeba to zrobić monotonnymi testami i dużymi nakładami pieniędzy (takie rzeczy to na xianie xDD) . Jak chodzi o wzór to też jest mag reinforce broni, INT lub STR chara i wiele innych pierdół , poza tym DMG to przedział, który zresztą jest dość duży. Może ktoś jest w stanie podać przybliżony.

Czytałem o tym na innym forum o silku (są 2 duże inne :P) nie pamiętam na którym z nich, ale była właśnie prośba o taki kod i nikt go nie miał

@down

to ma wpływ TYLKO na dmg ta liczba w nawiasie to ile % jest lepsza od broni NPC, która ma 0 jak się można domyślić :P

Dałby ktoś + : )

LifeSro

FusionRoad