Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczynać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto zacząć teraz rozgrywkę w tę grę? Czy jest wielu graczy i czy gra wciąga po paru godzinach? No i czy gra nie zaczęła "wymierać"? Oraz ile waży cała giera na 32 bit o ile na wogle zadziała. Czy potrzebny jest przy tym szybki oraz stabilny internet?

Opublikowano

Jeśli lubisz tego typu gry to oczywiście warto. Graczy dalej jest ogrom, gra nie wymiera. Na początku potrafi strasznie wciągnąć, z czasem zaczyna nudzić. Gra waży około 2 GB, czyli bardzo mało w dzisiejszych czasach jak na grę. Zdecydowanie nie potrzebujesz szybkiego internetu, no ale stabilny musi być.

giphy.gif

Opublikowano

Zacząć warto, ale wiadomo jakie są początki, żmudne :) Z początku nie mamy zbyt wiele kart do wyboru, nie możemy tworzyć innowacyjnych talii, ale z czasem tak jak np. ja po już chyba 8 miesiącach dorobiłem się mojego wymarzonego "Aggro Pirate Warriora". Jak zaczynasz to najlepiej zrób to ukryte zadania, są spoko nagrody, np. za pokonanie wszystkich botów na trybie eksperckim :)

Gra w nią wiele graczy, gra jest jedną z popularniejszych na witrynie Twitch.tv, wiele polskich streamerów jak i zagranicznych grają w nią i jakoś 10k osób na streamie mają i ich to nie nudzi, niby karcianka ale bardzo wciąga jak już się coś w niej osiągnie. No i polecam grać areny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...