Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer Kraken Pro - brak dźwięku w CSie

TiG3RAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak kupilem nowe sluchawki razer kraken pro dziala wszystko ok muzyka spoko basy z*******e az wlaczam cs a tu nie ma dziwku prosze o pomoc ??? probowalem zmienic w ustawienia odtwarzania jednak nie dalo sie z tym nic zrobic/nie przelaczalo sie..!!! CO MAM robic dodam ze nie dzilaja mi sterowniki od Dolby advance studio moze to przez to Prosze szybka odp POZDRAWIAM

Opublikowano

Jak nie zainstalowały się automatycznie to powinieneś mieć nieznane urządzenie w menadżerze urządzeń. Klikasz prawym na nie -> Aktualizuj oprogramowanie sterownika -> Wyszukaj automatycznie

aqcu39P.png
Opublikowano

tak wszystko jest ok w panelu odtwarzania tylko pobralem razer synapse i klikam test a tam nie ma dzwieku tak samo w csgo wlaczam a tam dzwiek nie dziala nw dlaczego

Opublikowano

Znaczy sie chcialem skonfigurowac poszczegolna czesc sluchawki jednakze gdy klikam TEST powinien odtworzyc sie dzwiek ktorego nie ma ;(

Opublikowano

Jak prawym na ikone razer synapse?

A jeszcze ciasteczkoMen widzi je jednak mowie ze nie dzialaja mi w cs

I w razer synapse tez jakby ich nie widzi ;(

Opublikowano

Wgl jak właczam komputer wyskakuje ze sterowniki od Dolby Advance Audio nie mozna uruchomic.Nalezy uruchomic ponownie komp albo zainstalowac od nowa sterowniki.Moze to od tego!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...