Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

potrzebuje osoby, która zrobi mi rangi + permisja do nich

algoria86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat, ponieważ potrzebuje osoby która zrobi mi na moim TS3 rangi + permisje do nich. Co do wynagrodzenia się dogadamy kontakt: GG 61515547

Opublikowano

H04x po 1. Skąd wiesz, ze nic nie umiem ? Po 1. Potrzebuje technika myślisz, że będę robić do końca samemu. Ja w tym czasie zajmuje się stroną + kanałami. Nie, ale kur jakiś gościu mi powie, że nic nic nie umiem. Myślisz, że inne serwery nie mają techników ? 

,,Poszukując sponsora na serwer powinieneś podać więcej informacji na temat twojego doświadczenia pod kątem administracji serwerem linux/unix oraz bardziej opisać swoje prawdziwe doświadczenie niż koloryzować.

Kogo interesuję doświadczenie z metinem, którego zapewne też nie posiadasz. Wszystkie serwery gier mają mało wspólnego z serwerem głosowy, a z jego rozkręceniem. Ogółem własny serwer głosowy wymaga od Ciebie więcej niż traktowanie tego jak zabawę. Dzięki serwerowi głosowemu możesz zbudować własną markę, która posłuży Ci do dalszego rozwoju biznesu.

Nikt nie będzie wydawał kilkudziesięciu złoty na twoje zawołanie, a otrzymywać będzie jedynie puste słowa." 

NIE ZNASZ MNIE ALE KUR PISZESZ XDDDDDDDDDD NIE MAM DOSWIADCZENIA Z METINEM. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...