Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 700-800 zł

Atlantir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam pytanie, a natomiast czy ten Monitor będzie ok. do grania ? czy lepiej dołożyć jakąś 100 do lepszego ? Budżetu nie mam ponieważ monitor będę kupował po kupnie komputera, więc budżet nie ustalony ale monitor ma być dobry więc max. pewnie jakieś 700-800zł

Opublikowano

To przyjdź jak kupisz komputer. Dolar jest zmienny i może ten co Ci podamy będzie droższy lub lepszy będzie tańszy.

Mój komputer:

CPU: i5-750 3.2 GHz OC GPU: GB GTX 1060 3 GB RAM: 4 x GR1333D364L9/2G
MOBO: GA-P55A-UD3 HDD: STM3500630AS SSD : SiliconPower A55 256GB PSUSupremo FM2 Gold 750W

CASE: SPC RG1

Opublikowano

Nie wziąłbym modelu zaproponowanego przez Ciebie-słaba matryca,5ms.Za dokładką 60 złotych udało mi się kupić zakrzywiony ekran,FHD,matryca VA i bodajże 4 lub 3 ms czasu reakcji.Model który mam to Samsung LC24F390FHUXEN.Moim zdaniem monitor za tą cenę sprawdza się dobrze.Jedyne jego wady(mi nie przeszkadzają bo tych funkcji nie potrzebuję ale są tacy wybredni:])to zewnętrzny zasilacz i brak regulacji pochylenia ekranu.Ogólnie cała konstrukcja jest solidna,ma dosyć cienką ramkę i bardzo fajne menu z wieloma ciekawymi funkcjami.

Opublikowano

Ok dzięki za rady ale mimo wszystko zdecydowałem, że jednak przyjdę po zakupie kompa :) zależy mi też aby było więcej niż 60 Hz ale to chyba w większej cenie :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...