Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzisz o moderacji działu Metin2? - Dyskusja + Ankieta

von Lorenzo

Ocena Moderacji  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz prace moderatorów działu Metin2?

• Oceniam POZYTYWNIE
      3
    • Oceniam NEGATYWNIE
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tworzę temat, aby każdy mógł wypowiedzieć się oraz ocenić pozytywne i negatywne skutki działań

podejmowanych przez moderacje tego działu. Mam nadzieję, że każda wypowiedź będzie obiektywna,

zawierająca przede wszystkim oceny merytoryczne. Jako kilkuletni użytkownik zauważyłem,

że od dłuższego czasu zdania na temat członków moderacji są podzielone,

wobec tego chciałbym, aby każdy miał prawo wyrazić indywidualną opinie na ich temat.

"Czy są według Ciebie skuteczni, czy podejmują rozsądne decyzje, czy godnie wykonują swoją pracę?"

Powyższy cytat jest jedynie przykładem...

Prosiłbym o zachowanie wyższego poziomu intelektualnego owej dyskusji, bo ma to być kulturalna wymiana zdań...

Należy podkreślić, iż ankieta oraz temat mogą okazać się przydatne pod charakterem informacyjnym również dla samej moderacji!

Opublikowano

To zależy o kogo chodzi, jak się czyta posty moderatora @esej to czasami można się spytać kto mu tego moda dał.

Do reszty w sumie zastrzeżeń nie mam, ale to może, że dopiero od niedawna nieco częściej siedzę na mpc.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Oceniam negatywnie. Czemu? Dobrym przykładem był nelios a teraz laneris sami wiedzą kto jest w administracji tego serwa a mimo tego nic nie robią. Każdy moderator ma inne zdanie i inaczej podchodzi do sprawy, pomimo że sami czasami łamią regulamin. Może wkoncu coś się ruszy i nie będzie żadnych kotletów 34x czy skoków na hajs. Taka jest moja opinia. Nie każdy musi się z nią zgadzać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...