Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor serwer metin 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !! Szukam osób chętnych do pomocy przy serwerze metina 2 ! typ serwera Easy !! Zgłaszać się na pw ponieważ nie umiem opisać tak ładnie tego na forum. Na ts mogę wszystko dokładnie wytłumaczyć co chce zrobić i w jaki sposób.

Opublikowano

a kim ty jesteś tak btw ? bo jak dla mnie nikim i twoje zdanie mało się liczy

Teraz to mi pozostaje życzyć Ci jedynie powodzenia w znalezieniu kogoś do sponsorowania buractwa.

Następnym razem po prostu spróbuj przemyśleć czyjeś podpowiedzi, bo oceniłam Twoją prezentację oferty z perspektywy osoby, która mogła być zainteresowana podjęciem współpracy, obecnie już nie.

Bez spamu - po tym jak się do mnie spiąłeś na pw mogę z czystym sumieniem nie polecić.

Opublikowano

Po zachowaniu można wywnioskować tylko tyle, że do jakiejkolwiek współpracy się nie będzie nadawał.

Dlatego też nie polecam :)

Opublikowano

Co jak co ale on ma racje przyjaciele wasze zdanie malo sie liczy jak nie przychodzicie z tym czego on potrzebuje

Polecam

Opublikowano

Teraz to mi pozostaje życzyć Ci jedynie powodzenia w znalezieniu kogoś do sponsorowania buractwa.

Następnym razem po prostu spróbuj przemyśleć czyjeś podpowiedzi, bo oceniłam Twoją prezentację oferty z perspektywy osoby, która mogła być zainteresowana podjęciem współpracy, obecnie już nie.

Bez spamu - po tym jak się do mnie spiąłeś na pw mogę z czystym sumieniem nie polecić.

ja w porównaniu do ciebie nie mam opini złodzieja i osoby z która się nie wspól pracuje ty i surek to nie zła komitywa haha jeszcze zabq złodziej i inni. ;) ale lepiej sie dowalić o prezentacje ktróa przygotowywuje jak narazie a wyzej napisalem wstepnie ;) 

Nie polecam, stan intelektualny ubolewa.

słaby to jesteś ty surek i algade i hooltras którzy oszukują ludiz na kase i nie umieją nawet bazy danych sobie zabezpieczyć pierw poszukaj opini o Algade jak ludzi wydymal potem sap sie do mnie dzieciaku 

Opublikowano

ja w porównaniu do ciebie nie mam opini złodzieja i osoby z która się nie wspól pracuje ty i surek to nie zła komitywa haha jeszcze zabq złodziej i inni. ;) ale lepiej sie dowalić o prezentacje ktróa przygotowywuje jak narazie a wyzej napisalem wstepnie ;)

Nie polecam, stan intelektualny ubolewa.

słaby to jesteś ty surek i algade i hooltras którzy oszukują ludiz na kase i nie umieją nawet bazy danych sobie zabezpieczyć pierw poszukaj opini o Algade jak ludzi wydymal potem sap sie do mnie dzieciaku 

Nie wiem czy jesteś chory na głowę czy co, ale weź jakieś tabletki, może Ci coś pomoże.

Jedynie co można zrobić z tym Twoim tematem to usunąć, bo poziomem intelektualnym to Ty nie zadziwiasz.

Opublikowano

sami robicie gówno burze tylko dlatego że na forum nie umiem rozpisać tego co chce zrobić ? pisałem już że na ts szczegółowo wytłumacze wszystko ale jak ktoś nie umie czytać to raczej jego poziom jest słaby ;) 

Opublikowano

Ja was nie rozumiem.

Nie przychodzicie z oferta?

Nie przychodzicie z tematyka posta?

to na chuy sie udzielacie?

Szukam osób chętnych do pomocy przy serwerze metina 2

Macie oferte do tego?

Nie?

To na chuy sie plujecie?

Opublikowano

Nie znam,6 postów , z podejrzewam ze kolejny Inżynier specjalny który mówi komu co ma robić, Sponsor ? Jeśli tak to napisz ofertę, co możesz zaoferować i czego oczekujesz ,jeśli chodzi o kulturę to nie wiem :/

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

@ IRONIA PRZEPRASZAM  ;( Obiecuje że będe grzeczny tylko ci tutaj koledzy nie wypowiedzieli się odnośnie tematu i trochę mnie poniosło ;( 

Opublikowano

Jak można Kreta nie znać? Kretovsky podobno jakąś przerwę robi i coś sponsorować nie chce ale nie wiem czy potwierdzone w 100%.

Poza tym z twoim podejściem i zachowaniem to ciężko by było.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Jak można Kreta nie znać? Kretovsky podobno jakąś przerwę robi i coś sponsorować nie chce ale nie wiem czy potwierdzone w 100%.

Poza tym z twoim podejściem i zachowaniem to ciężko by było.

Nie znasz mojego podejścia .... ale cóż .... Dzięki a mi kazali szukać Hooltrasa,i Alchemika...Szukam napewno kogoś uczciwego kto nie ma takiej opini jak surek i nie chce by mój serwer tak jak jego stał miesiąc ....chce zrobić coś na dłużej ;) coś fajnego  i wyjątkowego ;)

Opublikowano

Poczekaj aż Ci łoniaki zaczną rosnąć i dopiero bierz się za tworzenie serwerów, taka porada.

3adb6317fc.png

Opublikowano

Poczekaj aż Ci łoniaki zaczną rosnąć i dopiero bierz się za tworzenie serwerów, taka porada.

AAHAHAH napisało to dziecko z gimnazjum

Opublikowano

AAHAHAH napisało to dziecko z gimnazjum

To jest to profesjonalne podejście? Jak ZabQ będziesz obrażać swoich graczy? Jeśli ktoś się tak zachowuje to nie jest wart polecenia. Przy okazji Kretovsky jest bardzo zaufaną osobą, Hooltras raczej byle syfu nie sponsoruje, a co do Alchemika to nwm.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

No właśnie amigo nie trafiłeś w punkt ;) nie lubie ZabQ i tych pajacy ;) i jak nie wiesz co chce zrobic to nie zakladaj odrazu ze byle syf .....

Opublikowano

No właśnie amigo nie trafiłeś w punkt ;) nie lubie ZabQ i tych pajacy ;) i jak nie wiesz co chce zrobic to nie zakladaj odrazu ze byle syf .....

Jak się nie podoba to do roboty i sam sobie zarób na dedyka,Systemy.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...