Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPSów przy smoke

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem ze spadkami fps przy smoke.

Procek: G4560 Pentium 3.5ghz

Ram. 8 GB DDR 4

Dysk SSD

Integra - 610

Ze 130 spadaja tak o do 60, da rade cos zrobić :D?

Opublikowano

Zamawiam rx 460 2gb, moze sie poprawi ^^

NIE ROB TEGO !  w tej samej cenie masz gtx 1050 30% wydajniejszy.. rx 460 to nieoplacalny zakup z nowych kart. na yt mozesz zobaczyc porownanie tych kart, w kazdej grze rx 460 dostanie po dupie.

tu masz za 499zl 1050tke : https://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-gtx-1050-2gt-2gb-gddr5-128-bit-dvi-d-hdmi-dp-box-976026/

Z tą kartą podwyzsza ci sie fps prawie 2krotnie + nie bedzie problemow przy smoke.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngautor

Przed kupnem kart gtx 10xx warto sprawdzić czy monitor obsługuje wejście  DVI-D lub HDMI, bo jeśli nie, to będzie musiał kupić nowy monitor do niej.

@reauspl
Dlatego warto poinformować o takim fakcie przed poleceniem, ponieważ nie ma przejściówki DVI-D ->D-SUB. Jest tylko adapter, który i tak przy większości się nie sprawdza i którego chyba w Polsce nie dostaniesz ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngautor

Przed kupnem kart gtx 10xx warto sprawdzić czy monitor obsługuje wejście  DVI-D lub HDMI, bo jeśli nie, to będzie musiał kupić nowy monitor do niej.

@reauspl

Dlatego warto poinformować o takim fakcie przed poleceniem, ponieważ nie ma przejściówki DVI-D ->D-SUB. Jest tylko adapter, który i tak przy większości się nie sprawdza i którego chyba w Polsce nie dostaniesz  ;)

Bzdura.. 

przejściówka wystarczy i normalnie wszystko działa (wiem po sobie) i tak dostanie taką przejsciówke w Polsce

8kHod.png

Opublikowano

@Sharperino_MPC
O rly? Przejsciowki DVI-D (a nie DVI-I) na D-SUB? XDD Czyli chcesz mi powiedzieć, że znalazłeś przejściówkę wejścia CYFROWEGO na wejscie ANAGLOGOWE. Jestem pewien, ze ty masz przejsciowke DVI-I -> D-SUB i to tylko ty tu popisales sie totalna glupota... Jesli nie to chetnie zobacze link do takowej przejsciowki ;)

Opublikowano

Kto powiedzial ze musi szukac koniecznie DVI-D na D-SUB/VGA?

Zlacze D-SUB to nic innego jak VGA 

Jedziemy:

Jeżeli ma monitor z wejsciem VGA

HDMI (Karta graf.) na VGA:

http://allegro.pl/adapter-konwerter-z-hdmi-do-vga-kabel-dsub-fv-wwa-i6598037737.html

DisplayPort(Karta graf.) NA VGA:

http://allegro.pl/kabel-display-port-do-vga-2-m-displayport-dp-wwa-i6602198330.html?bi_s=ads&bi_m=p2,2&bi_c=223213

Wszystko ;) 

Cya 

8kHod.png

Opublikowano

@Up

Napisales, ze posiadasz PRZEJSCIOWKE i przyczepiles sie do mnie, bo napisalem, ze takowej nie ma. PRZEJSCIOWKI nie masz, tylko adapter, o ktorym w swoim poscie napisalem i dodalem, ze CHYBA w Polsce nie dostaniesz.Kilka lat temu nie bylo to takie latwe, bo gdy takowy sie znalazlo, to bylo pod nim 15 na 20 komentarzy "nie dziala" lub kosztowalo okolo 300 zl. Jezeli znalazles i dziala, to niech autor z niego skorzysta i kupi gtx1050, bo to na pewno lepszy wybor od tamtej radeonki ;)

@Edit

A takie pytanie- jak uzywasz tego adaptera, to mozesz normalnie uzywac rozdzialki full hd czy nie wchodzi to w gre?;> I jak z jakosca? Duzo traci?;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...