Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry po dłuższej przerwie "newbie"

kosmita567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry mówię że moja przygoda z Metinem jest bardzo krótka i wielu rzeczy jeszcze nie wiem ale staram się zdobywać nowe info co i jak. Od gry miałem około 2 lata przerwy i wtedy jak kończyłem to handel głównie był na rybach/małżach perłach itd, szybko schodziło i zawsze jakies yangi wpadły. Powróciłem do gry .. mam noobka 30 lvl wojo (wiem to jest nic), chciałem na początek porobić coś co mi sie zawsze podobało czyli rybki i kopanie. Serwer Etolin.. nikt na rynku nie sprzedaje ryb, perła ~1kk (a była bardzoooo droga). Moje pytanie do Was, czym się teraz handluje? Nie mówi zeby ktos zdradzał jakies swoje ultra tajemnice tylko odpowiednik dawnych ryb ... coś co każdy wie i jakos tam próbuje zarobić. Alchemia?  Ale co to znaczy, tzn jak skąd.. co robić na tak niskim lvl'u? Nie mówie o zarabianiu w ilościach do handlu na allegro tylko takim kilka KK dziennie. Osobiście bardzo lubiłem włączyć muzykę i kilka godzin ryby+ kopanie :D Z góry dziękuję za odpowiedzi i proszę o nie hejtowanie :D 

Opublikowano

Nie graj na privach, ledwo się rozkręcisz i ci zamkną, global i koniec.

Zostan na tym Etolinie, skoro masz 30 lvl to idziesz do alchemika i odbierasz misję na odłamki. Odłamki dropią z potworów (podobnych do ciebie poziomem), jak wydropisz 9/10 przekładasz na buff'a i dropisz kolejne. Potem je sprzedajesz komuś. Dodatkowo wbijaj 35 lvl i rób misje na konia oraz wybijaj metiny w drugim mieście.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...