Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam współwłaściciela w postaci Technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Piotr, jestem byłym właścicielem jednej z większych sieci hurtworld pod nazwą hw69(Poprzednio hurt4u), aktualnym właścicielem powstającej sieci HurtProject.pl, mam skończone 20 lat, niebawem wskoczy 21 i pochodzę z województwa Łódzkiego a dokładniej okolice Piotrkowa. Serwerami zajmuję się już sporo czasu, w metinie też miałem nie małą karierę lecz no nie udało mi się utrzymać tego na dłuższą metę z powodów które może kiedyś opiszę przyszłemu wspólnikowi. Moimi serwerami były Dragon-Born, uczestniczyłem w Lykani, NeriuS i wiele więcej lecz to opowiem już w Prywatnej wiadomości. Może wystarczy już słów o mnie. Aktualnie poszukuję wspólnika ale wszystkiego dowiesz się niżej w zobrazowanej prezentacji mojego ogłoszenia.

Co oferuję?
Moja oferta polega na wszelakiej pomocy przy tworzeniu projektu, wykupieniu podłoża do prac w postaci serwera VPS,

wykupienie strony WWW i zorganizowaniem serwerów dedykowanych z odpowiednimi zabezpieczeniami by serwer na starcie był wytrzymały.
Więc w skrócie:

• Server VPS pod prace
  • Wykupienie strony, forum i postawienie TS3
  • Server pod stronkę, forum i TS3
  • Server dedykowany pod start projektu
  • Pomoc przy tworzeniu projektu(mam paru znajomych z branży serwerów metin2 którzy zawsze pomogą)

Czego oczekuję?
A więc w projekcie będzie mi potrzebna osoba która zajmie się tworzeniem całego projektu od podstaw.

Będzie to osoba najważniejsza w projekcie bo dzięki niej cały projekt będzie mógł ujrzeć światło dzienne i cieszyć naszych użytkowników niesamowitą rozgrywką.

Osoba będzie musiała zająć się całym projektem od strony technicznej i wdrażaniem nowości które uprzyjemnią życie, nie zawsze będzie to gotowy pomysł bo mam też kilka autorskich, oczywiście w miarę możliwości dodania ich na serwer. 

Kontakt?
GG: 43699580
TS3: PiotrSpeak.pl

Wszystkie informację udzielę właśnie poprzez podane metody kontaktu.

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie (y) mogę polecić

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

@up napisz na pw może się dogadamy // najlepiej GG

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...