Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CBT Paladins na Xbox One i Playstation4

zelus86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paladins-xbox-ps4-2-1024x474.jpg

Studio Hi-Rez ogłosiło, rozpoczęcie pierwszych zamkniętych testów Paladins na PlayStation 4 i XBox One. Konsolowe CBT pozwolą graczom na przetestowanie całej zawartości w tym Sezon 1, 22 championów, tryby: Oblężenie (Siege), Ładunek (Payload) i Przetrwanie (Survival), kooperacja i tryb rankingowy.

Do zamkniętej bety na konsole można dołączyć już teraz kupując swój Pakiet założycielski, który aktualnie jest przeceniony na wszystkich platformach. Promocja trwa od 14-28 marca 2017.

Opublikowano

@Mozaika997 Jeśli chcesz mieć wejście od razu + jakieś bonusy to tak.

Możesz też zapisać się i czekać aż dostaniesz zaproszenie z kluczem, ew. wygrać w jakimś konkursie/rozdawajce :P

Opublikowano

@"Mozaika997" Jeśli chcesz mieć wejście od razu + jakieś bonusy to tak.

Możesz też zapisać się i czekać aż dostaniesz zaproszenie z kluczem, ew. wygrać w jakimś konkursie/rozdawajce :P

Czyli te klucze na te niby bete co kiedys na E-mail przysylali sa juz nieaktywne i trzeba po nowe leciec?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRAvOO Temat dotyczy wersji na Xbox One i PlayStation 4.

Wersja na PC to otwarta beta, nie potrzeba kluczy.

A moja wypowiedz dotyczy wersji na Xbox One i PlayStation4.

Wchodzilo sie na stronke rejestrowalo konsole (czy jakos tak nie pamietam) i na email przychodzily ci takie 2 kody

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRAvOO To nie mam pojęcia jaki klucz masz na myśli :P

Kiedys sie rejestrowalo na tym Hi-Rez do Paladins na konsole. Na zamknieta bete.

Dostalem dwa klucze na Email po ktorego uzyciu (tylko jednego bo dwa zawieraly to samo) mialem mozliwosc pobrania gry Paladins i zagrania.

I nie wiem czy mam teraz jeszcze raz meldowac sie o klucze czy z tych starych bedzie dzialac.

Jakos to rozjasnilem a jak nie to ew pozniej sprawdze jak sciagne aktualki do Paladinsa na ps4

//EDIT

Izeli ktos dostal klucz juz w 2016 moze spokojnie grac dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...