Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutaj Asfen - Szansa na serwer?

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie z tej strony Asfen, wiecie te konto było moje nie którzy pewnie wiedzą że to ja, miałem tutaj bana przez 2 lata,

Pytanie do was czy dostał bym od was szansę, na wypuszczenie serwer który robiłem przez 6 miesięcy na żadnym gotowcu, mogę potwierdzić screenami lub prezentacją małą serwera, tak miałem kiedyś opinię jaką miałem ale 2 lata poszło zmieniłem się myślę, dojrzałem do serwerów, miałem dobre serwery, sporo graczy na Exorii lub Neudii gracze chwalili lecz nie stabilny, oraz brak source, teraz nauczyłem się sporo serwer stoi na silniku Source, zrobiłem wszystkie nowe mapy od miast po grotę oraz inne, sporo gui, oraz dużo czasu poświęconego niemu, co o tym sądzicie oraz mam taką kwestię że jak by serwer wystartował tydzień bez ItemShopa aby pokazać że się zmieniłem że serwer będzie przez tydzień dobrze stał, po ogarnięciu go na maxa. Co sądzicie?

Oczywiście chcę zrobić wszystko aby tym ostatnim moim serwerem, odbudować chociaż trochę reputację na lepszą... :)

@Lord Makin

@Lord Makin
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Biorąc pod uwage co pisałeś do mnie i Sheili na fb to nie ma mowy xD

Chyba że chcesz Hamachi robić to spoko xD

Opublikowano

Biorąc pod uwage co pisałeś do mnie i Sheili na fb to nie ma mowy xD

Chyba że chcesz Hamachi robić to spoko xD

To znaczy co pisałem takiego?

Opublikowano

Coś tam z plikami i pisałeś że nie potrafisz ich odpalić czy coś. xD

Tobie jak i Perserdze z chęcią pierdolnąłbym zakaz na robienie serwerów :v 

Opublikowano

Coś tam z plikami i pisałeś że nie potrafisz ich odpalić czy coś. xD

Dobra każdy ma jakiś błąd którego nie ogarnie, po 2 odpalałem inne pliki tak to robię cały czas swoje.

Opublikowano

Daj tą prezke ;] zobaczymy, ocenimy.  :D

Kto chcę cokolwiek z serwera, zapraszam na priv napewno nie będzie to kotlet ani gotowe pliki mogę zapewnić, teraz sporo reworków ja chcę wystartować z czymś nowym zrobionym przez siebie jako mój 1 raz spędziłem tyle czasu i zrobiłem coś swojego.

Opublikowano

Rób, nie słuchaj tych Lajków. 

Jeżeli serwer będzie dobry i nie padnie po miesiącu, to co Ci szkodzi? 

+Do tego sam napisałeś,że się zmieniłeś. 

A KAŻDY zasługuje na drugą szansę.

Opublikowano

skoro pewnosc ze serwer dobry to wbijasz

W chwili aktualnej masz  jeszcze latwiej bo same szity stoja :)

Opublikowano

Rób, nie słuchaj tych Lajków. 

Jeżeli serwer będzie dobry i nie padnie po miesiącu, to co Ci szkodzi? 

+Do tego sam napisałeś,że się zmieniłeś. 

A KAŻDY zasługuje na drugą szansę.

Odlajkuj się.

Zobaczyłem popis umiejętności więc wystawiłem opinie.

Opublikowano

I tak co drugi serwer jest robiony typowo, żeby wyru*hać ludzi na hajs, więc jeden w tą czy w tą, bez różnicy - RÓB.

Opublikowano

Tutaj nie chodzi czy mam robić czy nie, tylko czy ludzie którzy mieli o mnie opinię jaką mieli dali by mi szansę, poczekali aż wystartuję z serwerem wtedy by ocenili czy się zmieniłem czy nadal jestem taki jaki byłem.

Opublikowano

Każdy zasługuje na 2 szansę... pozatym scena metina teraz to takie mocne 2/10, także masz szansę się wykazać, czekam na zapowiedź.

Opublikowano

no nieźle asfen dobrze że już tej gry nie tykam od paru lat xD

No wiesz teraz jak ktoś miał zjebaną opinię, zmienia nicki cokolwiek ja chcę zachować stary, oraz poprawić swoją reputację serwer robionym przez długi czas, dodatkowo pytam graczy co sądzą a nie jak inni wrzucą prezentację mają wyjebane w swoją opinię i im nie zależy, mi akurat na tym zależy drogi kolego. :)

Opublikowano

Za dużo tych szans już miałeś i je zmarnowałeś. Według mnie jesteś spalony na scenie metina i wątpię żeby jakiś projekt od Cb odniósł większy sukces.

Niech chociaż chłopak spróbuje.  :D I tak teraz nie ma żadnych ciekawych serwerów więc lepszej okazji nie będzie miał.  :)

Opublikowano

Za dużo tych szans już miałeś i je zmarnowałeś. Według mnie jesteś spalony na scenie metina i wątpię żeby jakiś projekt od Cb odniósł większy sukces.

Spalić to można wiesz :) Lolka na przykład.

Moim zdaniem ; ) niech się wykaże chłopak ; ), a kto wie może na dobre wyjdzie to wszystko ; ).

Zobaczymy to się przekonamy ; )

Opublikowano

Niech chociaż chłopak spróbuje.  :D I tak teraz nie ma żadnych ciekawych serwerów więc lepszej okazji nie będzie miał.  :)

Szczerze to ja wolę żeby już ten dział publikacji pusty był niż zasyfiony tak jak teraz. Szansę można dać osobie która popełniła raz, dwa razy błąd ale nie xx razy. Nie przesadzajmy.

Dzięki takiemu myśleniu jak wasze coraz więcej miesięczników powstaje.

Moim zdaniem ; ) niech się wykaże chłopak ; ), a kto wie może na dobre wyjdzie to wszystko ; ).

Wykazał się już swoimi wcześniejszymi projektami. Myślałem że ludzie uczą się na błędach, ale w tym przypadku raczej tak nie jest.

IDcncno.png

Opublikowano

Szczerze to ja wolę żeby już ten dział publikacji pusty był niż zasyfiony tak jak teraz. Szansę można dać osobie która popełniła raz, dwa razy błąd ale nie xx razy. Nie przesadzajmy.

Wykazał się już swoimi wcześniejszymi projektami. Myślałem że ludzie uczą się na błędach, ale w tym przypadku raczej tak nie jest.

Yhy Surek może wypuścić Kotlet Azprim tak samo ; ) wiec no Asfen tez może :) jeśli nie chcesz to nie zwracać uwagi na tematy od niego i tyle..

Opublikowano

Pamiętaj że wtedy miałem myśl co chwilę nowy serwer, teraz odpocząłem aż "2 lata" to sporo moim zdaniem z niczym nie startowałem, specjalnie aby zrobić coś porządnego teraz rozumiesz?

Opublikowano

surek tez podobno spalony a na jego serwery wbija/wbijalo/bedzie wbijac 1k+

Skoro chce drugiej szansy to neich ja ma

To tylko metin

Gorszego gowna jak jest teraz nie zrobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...