Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na gildie oraz tab

przemcio125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poszukuję pluginu na serwer pvp, chodzi mi o gildie oraz tab, chce aby gildie miały podstawowe funkcję, takie jak w funnyguilds, lecz chcę aby po smierci gracza zabierał mu 1 pkt, po zabiciu gracza atakującemu dodawał 1 pkt, oraz można było zabijać tego samego gracza kilka razy po kolei, jest ktoś kto byłby w stanie funnyguilds'a przerobić, lub znaleźć podobny plugin? Jestem w stanie zapłacić.

Zapraszam na serwer minecraft Globalserv.pl

Gość dominik148
Opublikowano

Nie ma raczej takiego pluginu, możesz napisać do jakiegoś programisty by ci taki napisał za $.

Jeśli chcesz przerobione fg napisz na pw.

Opublikowano

Nie ma raczej takiego pluginu, możesz napisać do jakiegoś programisty by ci taki napisał za $.

Jeśli chcesz przerobione fg napisz na pw.

Nic bardziej mylnego!

|

|

|

|

|

V

@Edit: Dziękuję uprzejmie za warna którego dostałem za ten post. Z całym szacunkiem dla moderacji, ale kto nie zrozumiał mojego przekazu ten ma ode mnie pączka. No nie da się no...

Otóż chodziło mi o to, że plugin NovaGuilds (który wszyscy znacie), którego nazwa widnieje największą możliwą czcionką w mojej sygnaturze (i mówi sama za siebie) zawiera w sobie możliwości upragnione tak bardzo przez autora tematu. I tak, wskazuję strzałką ten właśnie plugin uświadamiając przedmówcę, że myli się w swoich stwierdzeniach. Dobrze, że jesteś moderatorem na MPCforum a nie nauczycielem w szkole, bo by dzieciaki popadły w depresje. Odsyłam do bogatej historii kina opowiadającej o żądzy władzy w szkołach i w ogóle oraz do Pink Floydów, ale myślę, że takie przypadki znamy wszyscy z autopsji.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...