Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] W polskiej lokalizacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam hostingu najważniejsze specyfikacje to:

• Lokalizacja (Polska), aby był niski ping.
  • Wysokiej jakości ochrona Anty DDos
  • Przystępna cena

Interesują mnie bardziej VPS, niż dedyk.

Opublikowano

Dziękuje, oczywiście sprawdzę, ale proszę o podanie jeszcze jakiś bardzo dobrych hostingów, abym miał w czym wybierać.

Opublikowano

Jeżeli posiadasz własną, oryginalną licencję to z czystym sumieniem polecam VoiceVPS w MultiGaming.pl 

Co prawda - nie dostajesz dostępu SSH, jednak cena za ten serwera pozwoli Ci na dokupienie dodatkowego serwera VPS SSH np. na lvl upie czy też arubie na doinstalowanie dodatków takich jak music bot, bot administracyjny itp.

Solidna ochrona

Bardzo szybki i pomocny support, w niektórych kwestiach nawet odpowiedzą natychmiastowo na facebooku

polska lokalizacja serwerów - hosteam

Jeżeli jednak chcesz zostać przy serwerze z pełnym dostępem to tylko i wyłącznie KVM w HT

Opublikowano

OpenVZ bądź KVM w Hosteam.pl

Czemu ograniczasz się jedynie do Polskiej lokalizacji, chociaż różnice w pingu nie są jakieś masakryczne i nie wpływają na jakość rozmowy?

Opublikowano

Ja bym polecała net-speak, ale prócz niego hostingiem z polską lokalizacją do wyboru jest też gametris.

Co do hosteam, to nie ma on w swojej ofercie usługi hostowania serwerów teamspeak, a jedynie wirtualne bądź dedykowane serwery.

Opublikowano

Ja bym polecała net-speak, ale prócz niego hostingiem z polską lokalizacją do wyboru jest też gametris.

Co do hosteam, to nie ma on w swojej ofercie usługi hostowania serwerów teamspeak, a jedynie wirtualne bądź dedykowane serwery.

Autor tematu wyraźnie zaznaczył iż interesują go VPS`Y.

Opublikowano

Net

Autor tematu wyraźnie zaznaczył iż interesują go VPS`Y.

A co na net-speaku brakuję vpsów? 

Polecam Net-speaka również :)

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...