Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - jak zarabiać dużo coinsów?

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd ludzie mają po kilka baniek monet na piłkarzy typu Ronaldo, Messi..? 

W 6 lidze jestem i mam ludzi za 2-3k na więcej mnie nie stać, skąd brać więcej hajsu skoro za mecz mam 500-600 monet?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

W 6 lidze jestem i mam ludzi za 2-3k na więcej mnie nie stać, skąd brać więcej hajsu skoro za mecz mam 500-600 monet?

Przede wszystkim FUT Champions. Za rangi się otrzymuje różne nagrody (paczki i coinsy). Nie dość, że dostajesz coinsy, to jeszcze paczki w których, jeśli będziesz miał dobrą kartę, możesz zarobić. A poza tym handel. :)

Ewentualnie w katalogu EA możesz kupić różne bonusy na monety po meczach, jednak niestety są one limitowane. Ale warto. :)

Opublikowano

Przede wszystkim FUT Champions. Za rangi się otrzymuje różne nagrody (paczki i coinsy). Nie dość, że dostajesz coinsy, to jeszcze paczki w których, jeśli będziesz miał dobrą kartę, możesz zarobić. A poza tym handel. :)

Ewentualnie w katalogu EA możesz kupić różne bonusy na monety po meczach, jednak niestety są one limitowane. Ale warto. :)

k***a bo gralem wlasnie z typem w 5 lidze co mial samych zajebistych pilkarzy nawet ronaldo i messiego mial a slabo gral bo wygralem z nim a sam gram c*****o

Opublikowano

k***a bo gralem wlasnie z typem w 5 lidze co mial samych zajebistych pilkarzy nawet ronaldo i messiego mial a slabo gral bo wygralem z nim a sam gram c*****o

Coinsy na PC są strasznie tanie (TYLKO zagraniczne strony), na pierwszej lepszej zagranicznej stronie 2 miliony coinsów są za 40 dolarów, dlatego ludzie mają w składach Ronaldo/Messiego itp.

Opublikowano

Coinsy na PC są strasznie tanie (TYLKO zagraniczne strony), na pierwszej lepszej zagranicznej stronie 2 miliony coinsów są za 40 dolarów, dlatego ludzie mają w składach Ronaldo/Messiego itp.

Co jest równoważe z otrzymaniem bana i stracenie zawodników :D

Opublikowano

@Jacob S Z takich bajek to ja wyrosłem, gdy zacząłem grać w FUT Champions (PC) i zobaczyłem, że nawet tam ludzie trainerują (tylko, że rozłączają się albo od razu po zdobytej bramce, albo w +/- 80 minucie). Prawda jest taka, że jeśli potrafisz kupować coinsy to za przeproszeniem c***a ci bot wykrywający takie transakcje zrobi nawet przy przelewaniu 1mln coinsów (takie sumki rozkłada się na części, np. 300k w pon. 300k w środę i 400k w piątek) tylko jest z tym bardzo dużo pieprzenia się (oczywiście należy dodatkowo się zabezpieczyć kupując od razu za te coinsy jakiś zawodników).

@ProjectX Zapomniałem zapytać, jaka platforma?

Opublikowano

@Jacob S Z takich bajek to ja wyrosłem, gdy zacząłem grać w FUT Champions (PC) i zobaczyłem, że nawet tam ludzie trainerują (tylko, że rozłączają się albo od razu po zdobytej bramce, albo w +/- 80 minucie). Prawda jest taka, że jeśli potrafisz kupować coinsy to za przeproszeniem c***a ci bot wykrywający takie transakcje zrobi nawet przy przelewaniu 1mln coinsów (takie sumki rozkłada się na części, np. 300k w pon. 300k w środę i 400k w piątek) tylko jest z tym bardzo dużo pieprzenia się (oczywiście należy dodatkowo się zabezpieczyć kupując od razu za te coinsy jakiś zawodników).

PC, dziena

Opublikowano

PC, dziena

Jeśli PC to nic poza FUT Champions i kupowaniem coinsów.

EDIT: Co do tego "jeśli potrafisz kupować coinsy to za przeproszeniem..." chodzi mi o to, żeby nie sprzedawać srebrnych/brązowych po maksymalnych widełkach cenowych tylko np. po 3/4.

Opublikowano

Kumple, a skąd dostać tych specjalnych zawodników? Np czarny, fioletowy, niebieski, błękitny? Dropią ze skrzynek czy sie jakos ulepsza (poza kartami 1-dnorazowymi) ?

Opublikowano

@ProjectX

-czarny - dropi z paczek - to tzw. Ones To Watch. Karta ta polega na tym, że jeśli np. Kante dostanie nowego IN-Forma (nic poza tym) jego overall z IF-a przechodzi na to OTW, czyli jeśli, np. ostatni Kante ma 83 OVRL to taki jest na czarnej karcie i jeśli dostał IF-a 85 to na karcie OTW ma on 85 ovrl.

-fioletowy - Chodzi o to? - tą kartę można pozyskać poprzez wykonywanie SBC, jest ona niewymienna, a tą akurat dostaje piłkarz miesiąca w PL typowany przez EA.

-niebieski - Chodzi o to? - dropiła z paczek - To karta TOTY (Team Of The Year wybierany przez organizację FIFA).

-błękitny - Chodzi o to? - dropiła z paczek - To karta TOTGS (Team Of The Group Stage, karty te dostawali zawodnicy, którzy prezentowali dobrą formę w grupie LM).

-pomarańczowy - Chodzi o to? - dropiła ze skrzynek - MOTMY, to takie drugie IF'y tylko, że za dobrą grę w LM.

- różowo-niebieski - Chodzi o to? - karta za SBC, niewymienna - niektóre takie karty można robić przez nielimitowany okres czasu, a inne są z okazji jakiegoś dnia.

Opublikowano

Możesz robić budowanie składów, za to czasem są fajni zawodnicy. 

Na samym początku grania fify, na boosterach coinsów i zdobywaniem lig idzie dość dużo zarobić. 

Musisz patrzeć na zawodników  tygodnia, ja np. Kupiłem Florenziego, gdy był w TOTW, kosztował 86k kupiłem go, teraz najtańszy kosztuje 230.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...