Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WR prywatne serwery

Umbrew15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś był taki temat na forum o ukrytych serwerach w warrocku ale to było dawno i już nie pamiętam ;/ wiem ze jakiś plik trzeba było wkleić do folderu warrock

Opublikowano

Prywatny serwer sobie robisz jak masz prem~ zakładając pokój na klucz. Inne serwery prywatne nie istnieją.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

tak, a moj ojciec to rydzyk. zeby zrobic wlasny serwer musisz miec pliki serwerow, ktore mozna pobrac z bazy danych k2. polaczenie do takiego serwera jest proste, i uzywa sie do tego "podmiany ip" na ip hosta. obecnie razem z kumplami pracujemy nad tym, jednak najwieksz problem to baza danych;

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

uff... jak masz program co odblokowuje wszystkie serwery, to tam sa podane IP tych serwerow. wystarczy zmienic ten adres IP na domene lub adres, na ktorym obecnie sa przetrzymywane pliki. k2 uzywa bazy danych do przechowywania wszystkich lvlow, dinarow etc. i wlasnie tego tez trzeba ;/ mozna to zrobic jak do World of Warcraft, ale to troche zajmie. ciekawe ile Dream Execution by za to chcialo, jak do 10k zl to bym cos skabinowal ;o ofc mam na mysli wszystkie pliki do wlasnej wersji wr'a, jak korean, ph, japan etc... chyba wysle maila do DE

:EDIT:

maja pro strone

http://www.dreamexe.net/

n/c jak sie z nimi skontaktowac ;o

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

ja pierdole to sie zlecialy dzieci....

pierwsze co musisz zrobic to przechwycic wszystkie pakiety z servera na swoj dysk...

a po drugie jak nie jestes Pro w C++ , ASM , C# , C to nie masz po co zaczynac nie chodzi mi o gnoi co zrobili Jakis VIP hack w C++ czy w jakims innym gownie chodzi o profesjonalnych programistow np takich co napisali Windows'a VISTA'e to oni sie znaja na tym i oni maja perspektywy zeby sie w to bawic...

A nie takie popierdolone warianty:

Sciagniesz pliki z bazy K2

matke se sciagnij a nie pliki a potem ojca

Połaczenia z baza K2 etc i jakis innych gowien są dla innych całkowicie zablokowane ~!

Opublikowano
ja pierdole to sie zlecialy dzieci....

pierwsze co musisz zrobic to przechwycic wszystkie pakiety z servera na swoj dysk...

a po drugie jak nie jestes Pro w C++ , ASM , C# , C to nie masz po co zaczynac nie chodzi mi o gnoi co zrobili Jakis VIP hack w C++ czy w jakims innym gownie chodzi o profesjonalnych programistow np takich co napisali Windows'a VISTA'e to oni sie znaja na tym i oni maja perspektywy zeby sie w to bawic...

A nie takie popierdolone warianty:

Sciagniesz pliki z bazy K2

matke se sciagnij a nie pliki a potem ojca

Połaczenia z baza K2 etc i jakis innych gowien są dla innych całkowicie zablokowane ~!

Schowaj się u starej w jej pięknej C**** potem zrób u starego z siebie G*** a po za tym powiem że G**** się znasz na tym wszystkim

Opublikowano

kurwa mac. nie sciagniesz tych plikow idioto, i on mowi dobrze. dostep do bazy danych k2 jest zablokowany. mozesz to zrobic samemu co zajmie kurwa z 50lat albo kupic, i nic wiecej nie pozostaje. kupno takiego wynosi 90k$, czyli "troche" zaduzo

1zy7no7.jpg

Opublikowano
kurwa mac. nie sciagniesz tych plikow idioto, i on mowi dobrze. dostep do bazy danych k2 jest zablokowany. mozesz to zrobic samemu co zajmie kurwa z 50lat albo kupic, i nic wiecej nie pozostaje. kupno takiego wynosi 90k$, czyli "troche" zaduzo

Do kogo to jest bo jestem trochę zderorientowany :|

Opublikowano
Do kogo to jest bo jestem trochę zderorientowany :|

no wiesz przeciwienstwie do ciebie ohnoes cos wie ... wiem co on potrafi robic w grach itp wiec zamknij morde k?

i na pewno ja wiem wiecej od ciebie , pewnie gdzies przeczytales komiks na temat wr server i teraz wzniecasz ze wszystko wiesz...

a innych opierdalasz ...ciulas...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...