Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe kupony, Czy warto grać w 2017k?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy są jakieś działające kody, które dodają jakieś gratisy dla grających już a nie nowych ?

Gdzie lub co mogę śledzić aby uzyskać takie informacje ?

Czy warto grać w wota w 2017k od zera ??

Opublikowano

Ja od niedawna zacząłem grać na nowym koncie, 3-4 lata temu grałem dużo lecz zapodziałem gdzieś hasła. Kupiłem konto premium i fajnie mi się gra, mam kilka premek 8 poziomu, a w drzewkach mam juz 3 dyszki. Nie śpieszy mi się z expieniem, nie narzekałem grając od nowa. Polecam. Gry nadal szybko wyszukuje. Cały czas coś ulepszają, praktycznie można grać teraz bez modów bo wszystko jest dodane. 

Opublikowano

Aktualnie nie ma chyba żadnych kodów. W WoT'a warto grać dalej, bo ciągle coś wprowadzają. Teraz jest misja na T25 Pilota także widać, że interesują się społecznością.

Opublikowano

Witajcie, czy są jakieś działające kody, które dodają jakieś gratisy dla grających już a nie nowych ?

Gdzie lub co mogę śledzić aby uzyskać takie informacje ?

Czy warto grać w wota w 2017k od zera ??

Jak już to w 2k17.

Moim zdaniem lepiej już nie będzie, więc jeśli masz w to grać to nie ma co zwlekać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz zacząć grać w mobilną wersję.

WOT BILITZ - na której możesz grać zarówno na telefonie,tablecie jak i na komputerze.

Gra jest mniej rozbudowana,lecz cały czas są aktualizację.

Jeżeli masz grać od zera nie zawiedziesz się na tej grze.

Opublikowano

Jeżeli chcesz kody dla normalnych graczy, to dają je w gazetkach CD-Action. Chyba warto, chodź sam nie miałbym jakoś sił aby zaczynać wszystko od nowa. 

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...