Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Visual 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z kompilacją binki, była kompilowana zawsze na wersji VS 2008 teraz chciałem skompilować ją na wersji VS 2013, lecz :

9104114895116361250721.pngktoś jest wstanie pomóc?

Opublikowano

Pisałem ci abyś poszukał na google, lenistwo wzięło góre widzę.

bmLsGkq.png

Opublikowano

jaki masz problem z v120 że 90 tak kurczowo się trzymasz?!

korzystam z vs 2013, a ta binka była kiedyś kompilowana na wersji 2008, która niestety na windows 10 mi nie działa. 

Warning 1 warning LNK4075: ignoring '/INCREMENTAL' due to '/OPT:ICF' specification \src_klient\src_klient\client\UserInterface\LINK UserInterface
Error 2 error LNK1104: cannot open file 'libboost_system-vc100-mt-s-1_43.lib' UserInterface\LINK UserInterface

ma ktoś tego liba ? libboost_system-vc100-mt-s-1_43.lib pod vs 2013 ? bo na necie nie mogę znaleść 
Opublikowano

jaki masz problem z v120 że 90 tak kurczowo się trzymasz?!

korzystam z vs 2013, a ta binka była kiedyś kompilowana na wersji 2008, która niestety na windows 10 mi nie działa. 

Warning 1 warning LNK4075: ignoring '/INCREMENTAL' due to '/OPT:ICF' specification \src_klient\src_klient\client\UserInterface\LINK UserInterface
Error 2 error LNK1104: cannot open file 'libboost_system-vc100-mt-s-1_43.lib' UserInterface\LINK UserInterface

ma ktoś tego liba ? libboost_system-vc100-mt-s-1_43.lib pod vs 2013 ? bo na necie nie mogę znaleść 

Linijka na zielono cię nie powinna interesowac bo nie powoduje błędu, interesuje Cię tylko linijka z przedrostkiem ERROR

ten błąd pluje się o brak lib, prawdopodobnie go nie masz lub jest uszkodony czy coś, jakie source? To z tematu?

tutaj masz tego liba... google takie ciężkie...

skan

https://scr.hu/D7J826

download

https://mega.nz/#!v8MDECxK!Z0FI_v0x8Y5ZORjW5Sp-cWRKZAUCQ7uo2iGhfPFQ3FU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...