Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freezowanie

mkkr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Złożyłem sobie nowy komputer. Mam dziwny problem, ponieważ jak gram w csa co pare minut freezuje mi się ekran. Np jest ok, gram normalnie na 250 fps, i np po 10 rundach zfreezuje się ekran na przykładowo 10 seund, i potem coraz częściej z tego co zaobserwowałem. Czasem bywa tak, że się zfreezuje i muszę cs wyłączać i włączać.. Jak ten problemik naprawić. Może się komuś przyda, to daje specyfikacje kompa:

-Intel Core i5 7600
-Płyta główna Gigabyte Z170 gaming

-RAM Crosair 1x8gb 2500 ghz

-Grafa Gigabyte GeForce 660TI

Opublikowano

W LOLu mam tak, że czasami ale to bardzo bardzo rzadko postać tak jakby pływa, to znaczy, że tak jakby przeskoczy, nie wiem jak to opisać. Ale wyczytałem, że o przez dużą ilość FPS? Ale ostatnio tego długo nie miałem. W car mechanic simulator mam tak, że obraz się zatnie też na 1 sec, tak jakby minmalizuje na sec i wraca do normy. W inne gry nie próbowałem 

Opublikowano
mozesz jeszcze pobrac occt i zrobic power supply test, moze zasilacz ma jakies problemy pod obciazeniem, zresztą vs dupy nie urywa. no i mozesz przetestowac grafike takim programem furmarkiem bo z tego co widze to nowej jej nie kupiles.

Opublikowano

Robi się.

,, zresztą vs dupy nie urywa" Powiesz o co dokładnie chodzi ? xD

Grafiki nie kupiłem nowej, zgadza się. Bo roku chciałem kupić nową 10 serii 

Opublikowano

Te testy tymi programami wyszły dobrze. Moim zdaniem przynajmniej. Jak się nie znajdzie przyczyna to będzie to chyba winy karty graf. Reszta cała nowa. Kartę kupiłem od kolegi po taniości już z pół roku temu. On ją sprzedał bo też miał problem, ale całkiem inny niż ja. Mu jakby wywalało sterownik od niej. Grał i się nagle monitor i gra wyłączyła. Potem ja ją miałem w moim starym kompie, ale chodziło wszystko bardzo dobrze i nie miałem żadnych problemów, więc pomyślałem, że wszystko ok z tą kartą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...