Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W związku z tym, że zauważyłem reaktywacje serwera EliteMT2 to postanowiłem założyć temat w którym będzie można wyrazić swoją opinie na temat tego serwera. Osobiście jestem bardzo mile zaskoczony tą reaktywacją, ponieważ spędziłem na tym serwerze ponad 3 lata i mam z nim same dobre wspomnienia, 

Fanpage: https://www.facebook.com/EliteMT2eu/

Forum: http://forum.elitemt2.net/

Opublikowano

Zobaczymy, może uda się tak samo jak z Pandorka, w sumie nie było żadnego reworka elite

Opublikowano

Zobaczymy, może uda się tak samo jak z Pandorka, w sumie nie było żadnego reworka elite

Oficjalnego moze i nie, ale po Reaktywacji Pandory były kilka takich zamysłów.

Coraz więcej kotletów się robi :v

Opublikowano

Zgłoszenia nie pomagają więc pytam, co tu robi ten temat skoro serwer nie istnieje a zgodnie z regulaminem dyskusja jest przeznaczona dla serwerów które ISTNIEJĄ dłużej niż miesiąc? :)

Opublikowano

Może być problem w tych czasach z takim projektem.

Sam server w sobie był majstersztyk, ale teraz grają sami sezonowcy.

f2d6ac9810850768gen.png

★ Jak dobrze wiesz, szaleństwo jest jak grawitacja. Wystarczy lekko pchnąć ★

Opublikowano

a ten elite to nie był przypadkiem taka pandora s2? :P
osobiście wolał bym reaktywacje dreikona ;/

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Dreikon nie zasługuje na reaktywacje.

/Kto jest głównym administratorem projektu?

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Dreikon nie zasługuje na reaktywacje.

/Kto jest głównym administratorem projektu?

funfel 'Miszcza' z życia realnego.

Nie chcę mi się wierzyć, że to ta reaktywacja, czemu niby zmienili domenę?

Opublikowano

Nie wyjdzie to w tych czasach. Przykładem był diamond lub Pandora.

Diamond by wyszedł gdyby Perserga zachowywał się chociaż trochę profesjonalnie. A jak on co 3 dni zamykał serwer to wiesz.  :D

Opublikowano

Diamond by wyszedł gdyby Perserga zachowywał się chociaż trochę profesjonalnie. A jak on co 3 dni zamykał serwer to wiesz. :D

W sumie Diamond chyba lepiej wspominany niż reszta tych "legend" ale nie wiemy o ile ten licznik i od jakiego czasu był podkręcony więc ciężko stwierdzić ile osób było i czy miało to wszystko sens :v

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Diamond by wyszedł gdyby Perserga zachowywał się chociaż trochę profesjonalnie. A jak on co 3 dni zamykał serwer to wiesz. :D

W sumie Diamond chyba lepiej wspominany niż reszta tych "legend" ale nie wiemy o ile ten licznik i od jakiego czasu był podkręcony więc ciężko stwierdzić ile osób było i czy miało to wszystko sens :v

Jestem w stanie dać nerkę za to, że jakby ktoś ogarnięty się za to wziął to by to wypaliło.  :D

Opublikowano

Kolejny gowno-serwerek ktory padnie po miesiacu albo kilku dniach jak Pandora?

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Opublikowano

To ja robie reaktywacje Senthi xD

Ty rób tego Neliosa bo Sa3al się doczekać nie może xD

Co do obecnych reworków tych serwerów z przeszłości to musiałby ktoś serio ogarnięty za to się zabrać bo inaczej miliony botów i gówniane bugi związane z game.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Jak widzę takie reworki to aż mi się niedobrze robi. Banda No Namów próbuje na sentymencie graczy zarobić pieniążki. Nawet niech nikt mi nie pisze, że to serwer "od graczy dla graczy" bo w takie bajki to dzieci z przedszkola może uwierzą. Reworki takiego typu to tylko skok na hajs i nic więcej. Serwer jak Elite można w dwa tygodnie jak i mniej zrobić. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z góry informuję, że ten serwer nie jest powiązany w żadnym stopniu z administracją PandoraMT2.pl. Maciek nie robi żadnych innych serwerów na tą chwilę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z góry informuję, że ten serwer nie jest powiązany w żadnym stopniu z administracją PandoraMT2.pl. Maciek nie robi żadnych innych serwerów na tą chwilę.

Pozdrawiam.

Nie oszukujmy się nawet tzw Maciek nie ma tej Pandory :)

Alchemik podpierdala markę razem z tym Arymanem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...