Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podłączenie do światłowodu

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie w mojej miejscowości zostaly nie dawno ogarnięte swiatlowody niestety tylko zostały poprowadzone przy drodze "głównej" a ja mieszkam od niej mniej wiecej 300metrów czy istnieje mozliwosc ze da radę się jakoś podłączyć do tego swiatlowodu czy będę musial czekac az poprowadzą prawie ze pod dom?

Opublikowano

Ehh, jak budujesz nowy dom i chcesz się podłączyć do prądu, to też czekasz, aż postawią koło niego główną drogę i linię napięcia? Oczywiście, że się da, właśnie po to ją zrobili przy głównej, pytanie tylko czy będą chcieli i za ile będą chcieli. Co to za problem zadzwonić do dostawcy?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Różnie bywa z podłączeniem do sieci, często jest tak, że kładą jedynie główną linie po czym czekają na kontakt ze strony potencjalnych firm, które wejdą z nimi w współpracę. Najlepiej jeżeli przejrzysz rynek dystrybutorów internetu i skontaktujesz się z nimi, w celu ustalenia najbliższego planu podłączenia ewentualnie rozbudowy sieci i doprowadzenia łącza. W mojej miejscowości sieć jest położona ale nie ma możliwości dołączenia, obecnie czekają na rozbudowę sieci przez firmę oferującą usługi na danym terenie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...