Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

77Lvl Jak Zarobic

ubisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 77lvl ebo +9 srebna +9 sokola +9 magnet +9 helm +9 buty 1500pz Stalka +6 z kd i bonem 1500pz i inne dobre rzeczy.... i mam pytanie gdzie zarobic jak najwięcej kasy......... na tym lvl;u i drugie pytanie jak zrobić żeby jeżdzic na dziku od 75 lvl.... Będą +++++++++++++++++++++++ PLUSIKI

Opublikowano

Siema mam 77lvl ebo +9 srebna +9 sokola +9 magnet +9 helm +9 buty 1500pz Stalka +6 z kd i bonem 1500pz i inne dobre rzeczy.... i mam pytanie gdzie zarobic jak najwięcej kasy......... na tym lvl;u i drugie pytanie jak zrobić żeby jeżdzic na dziku od 75 lvl.... Będą +++++++++++++++++++++++ PLUSIKI

Idź do atlantydy a dorabiaj dropkami :P

Opublikowano

yyyy ja się dziwie jakim cudem dorobiłeś się takiego eq i jeszcze ten lvl ale dobre mniejsza z tym wiesz jak możesz zarobić?Już ci powiem:] ustaw sobie budzik na 24 w nocy wstań włącz metka i itp i idz do red lasu na metki :]dropik z nich jest ładny jeszcze na twym lvl-u :]A jak nie to zrób tak jak piszą up-y zrób sobie konta do FB albo dropka 35 body aura i berek na M i jazda w m2 ^^

Daj- :)

Opublikowano

ale moim zdaniem zeby ubic metki w red lesie trzeba miec wypasiona postac po 61 + cos kolo tego :D

A on to nie ma takiej postaci? :P Ma prawie całe EQ +9 i ze zbroją i butami łącznie 3k HP na plusie. ;) To chyba wystarczy, żeby iść do red lasu. ;P

Opublikowano

Zrob kilka postaci 30lvl i fishbot, małże teraz są drogie więc się opłaca :P Możesz też iść do DT na kowala, kupujesz 2-3 nimfy +6 i jakieś boga +6 po 1kk robisz na 7 i jesteś 7-8kk do przodu :P

Opublikowano

Dropka możesz sobie zrobić np do :

M3 : Lv 5-20 zależy ile chcesz kasy wydać na eq dla dropka .

Metki M2 : ok. 35lv bojowiec, Ribek ładny. jeśli wrzuciłbyś na niego śmiertelke +9 + jakieś eq z którym miałbyś sporo defa, możesz się karnąć na wyższolvlowe metki.

Ezotów :25+ moim zdaniem, Mental + eq nie musi być zajeb.iste, stawiasz bota i dropi,dropi,dropi ribki :D

Opublikowano

77 lvl, eq +9 i niewiesz jak zarabiać!? nice. ;P

a co do UP'a, lepiej by było mieć porządne eq (7/8/9). Więcej grupek by brał :P

Opublikowano

Widać że konto pewnie kupił, lub nas w balona robi i tego konta wcale nie ma ;)

Jak masz takie eq do do Zwykłego-Czerwonego lasu na metiny, ja na 70 lvlu bodym dawalem rade z 85, bez bufa, więdz ty tez powinieneś.

Dropka się nie opłaca robić, jak ma się taką postać, Metiny 70-85, zbroje, bronie, kamienie duchowe (teraz nawet po 20kk chodza)

Opisz jeszcze jakie skile masz

Opublikowano

Trochę nie rozumiem pytania i dziwacznego pisania autora... WGL autorowi chodzi o Metin2.pl czy Priva? Bo jak na taki styl pisania to nie bardzo mi się widzi 77 na Globalu od GF Z8...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...