Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minor Token wszystkie misje XenoBot?

-Askry-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałoby rade zrobić w Xenobocie wszystkie lub chociaż kilka misji z War MPCforum ( Minor Token ) ?? Jak się za to zabrać? :D Robił już ktoś?

Może jest już jakiś gotowy skrypty??

Za pomoc będą +++++

Opublikowano

Próbuje zrobić konto na forum a tam : The administrator has banned your email address. You will need to change your email address in order to continue. If you think this is done in error, please click here to contact the administrator.

Jak wpisze byle jaki e-mail to samo pisze.. :D

A tak poza tym nie widze tam skryptu. Może go ktoś spakować i tu wkleić do pobrania?? :)

Opublikowano

Próbuje zrobić konto na forum a tam : The administrator has banned your email address. You will need to change your email address in order to continue. If you think this is done in error, please click here to contact the administrator.

Jak wpisze byle jaki e-mail to samo pisze.. :D

A tak poza tym nie widze tam skryptu. Może go ktoś spakować i tu wkleić do pobrania?? :)

post użytkownika jikoe

Attachment9026

Attachment9025

Attachment9024

Attachment9027

jako załączniki na forum, wystarczy się zalogować i pobrać :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Nie mogę się zalogować ponieważ dostałem bana na e-mail, a jak chce zrobić nowe konto to tak samo pisze że ban.. :/ Chociaż na [email protected] e-mail nie sądze żeby kto kolwiek robił konto :D ,a tam info że ban. Spakuje to ktoś i wrzuci tutaj?

Opublikowano

https://mega.nz/#!CZAk2JgZ!pqbt4cG7smBl8QVLbo0dyXLY8aiRlDv5dNjE6ZeMYDQ

remember script has to be updated , also start on cormaya boat if u didnt do the first missions yet , at beginning missions you have to do the music mission yourself , i think i added a wait line there so you will see when that is

script will contain some bugs since i used it like half a year ago

gl with it bro

edit these lines yourself, bot will start at beginning mission if it is set to true , then keeper , spark etc. etc. be carefull though on mages these creatures hit really hard. Also you have to fix looter,targeting etc. yourself i guess

-----Settings--------

Beginning = false --Do you want to do first missions the beginning??

Keeper = true --Do you want to do this mission??

Spark = true --Do you want to do this mission??

Extermination = true --Do you want to do extermination mission at same time as spark mission??

Digging = true --Do you want to do the digging mission??

Repair = true --Do you want to do the Repair mission??

Matchmaker = true --Do you want to do the Matchmaker mission??

btw if you are going to edit this script/fix it , please release it after its finished on the forum

REMEMBER IT NEEDS TO BE UPDATED!

Polecam inny serwis niz wp.pl

Mysle, ze skan jest zbedny, bo to same pliki .lua i .xbts

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Dzięki :D

Alve - jaki najbardziej polecasz :D ?? Bo też mnie denerwuje WP :D

gmail / o2

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dzięki :D

Alve - jaki najbardziej polecasz :D ?? Bo też mnie denerwuje WP :D

Tylko gmail, ew Protonmail, ale nie wszystkim potrzebny jest kryptowany mail. Kiedys korzystalem z o2.pl i nadal mam tam maila, ale to bardziej do jakis pierdol byly typu multi konta w the crims, traviany itp.

A teraz mam 20 maili na gmailu i zmieniam sobie miedzy nimi jednym klikneciem wiec najlepiej miec gmail.

66j32w.jpg

Opublikowano

A można jakoś przenieść e-mail z WP na Gmial? Mam dużo kontaktów i kont przez ten e-mail a nie chciałbym ich utracić, unieważnić.

Za pomoc +++

Opublikowano

A można jakoś przenieść e-mail z WP na Gmial? Mam dużo kontaktów i kont przez ten e-mail a nie chciałbym ich utracić, unieważnić.

Za pomoc +++

Nie musisz usuwac konta przeciez. Przez okres przejsciowy uzywaj obydwu albo wyslij maila do wszystkich kontaktow, ze zmieniasz maila.

Jest tez opcja, ze mozesz sobie zrobic przekierowanie:

http://www.download.net.pl/jak-przekierowac-poczte-na-gmail-z-wp-o2-onet-i-interia/n/8755/

66j32w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...