Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS.CSWIN.PL - Serwer stworzony z myślą o tobie!

FiruuGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka uwag ode mnie (a i nie piszę tego by jakoś wyzwać ów serwer od najgorszych itp. [bo już dostawałem wiadomości na pw od właścicieli za negatywną opinie] ale po to by poprawić moim zdaniem kilka błędów).

A więc pierwsze primo: Brak regulaminu czyli wszystko wolno? Lepiej stwórzcie regulamin bo z doświadczenia wiem, że są osoby które wchodzą na serwery i szukają luk w regulaminie (jeśli takowy istnieje) i się bawią. Dla takich osób brak regulaminu to jak plac zabaw dla czterolatka. :) 

Druga sprawa to kanały prywatne: 

32d01506cb7251f85487634c2f0247f9.png

i tak się ciągnie aż do 55 numeru :) Macie ABota więc po co tym zasyfiać serwer jak i tak nikt z tych kanałów nie korzysta?

Trzecia moja uwaga to ikony :)

a61f5884abd4f5d0c94ffd3702413344.png92804c1098cb5a1119d63d05d0b13fa7.png

Część ikon nie ma i pomieszane. Macie tutaj (moim zdaniem) genialną dziewczynę @Maja.. która niedawno udostępniła wielką paczkę ikon tam sobie zbierzecie ikony pod jeden styl a jak nie znajdziecie wszystkich to myślę, że jak ładnie poprosicie to Maja wam dorobi.

I taka moja ostatnia uwaga to tak bardziej moje odczucie to popracował bym nad wyglądem strefą Centrum Pomocy, nie bardzo mi się podoba, no ale to już kwestia gustu. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Nie polecam. Pomieszane ikonki , Brak regulaminu oraz to co pokazałem na SS. Nie wiem jak to ując więc podeślę tylko SS :).

84534010566706101602.png Wygenerowane przez 69Bot ?.

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...