Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 5200 zł

hababa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzupełnij

Jaki posiadasz budżet na kupno?
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?
Do czego ma służyć komputer?
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)?
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny?
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły?
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu?
Czy części mogą być używane?

Ogólnie brał bym ten zestaw. Nic w tym budżecie wydajniejszego nie dostaniesz(bo system to 500 zł). Oczywiście nie jest to zły zestaw jest super wydajny tylko ten win zabiera 8 GB ram(w tym sensie, że nie ma 16 tylko 8) :D

Mój komputer:

CPU: i5-750 3.2 GHz OC GPU: GB GTX 1060 3 GB RAM: 4 x GR1333D364L9/2G
MOBO: GA-P55A-UD3 HDD: STM3500630AS SSD : SiliconPower A55 256GB PSUSupremo FM2 Gold 750W

CASE: SPC RG1

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNeVeR_SuReNdEr Koszyk wydaję się ok. lecz ja bym pierw zapytał naszego forumowicza czy ma może dysk lub zasilacz ze starego komputera ? Może by zaoszczędził przez co można by było kupić np. 16 Gb Ramu lub 2 kości 4GB zawsze to troszkę lepsze :)

PS. @1361622928-U485574.pnghababa123 5,2K ma kosztować po zniżce czy bez ? ponieważ na morele można dostać DUUŻE zniżki jak na moje oko ten zestaw co napisał kolega wyżej dostał by zniżkę która by pokryła spokojnie cenę płyty głównej i trochę RAM`u :) Oczywiście przy zakupie paru rzeczy na raz tak w ogóle jeśli chcesz dostać tą zniżkę to:
1. Zjeżdżasz na sam dół strony będąc zalogowanym
2. Klikasz Kontakt pod pogrubionym napisem Morele.net
3. Wybierasz Dział Handlowy
4. Piszesz temat np. Zniżki
5. Następnie piszesz czy dostałbyś oraz jaką byś dostał zniżkę na te przedmioty : (to podajesz link do koszyka lub nazwę przedmiotu i jego ID którą znajdziesz nad ceną.

Ja np. na procesor, płytę główną i Obudowę które łącznie kosztowały ok. 1500 z tego co kojarzę dostałem 300 zł zniżki więc płyta główna za Free.
Ogółem napisałem to jak zdobyć te zniżki tak jakbyś miał się zapytać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...