Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft crashuje po wejściu na serwer

stefkaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem... Po wejściu na serwer, minecraft mi crashuje. Dodam, że crashuje mi na wersji 1.11 i 1.11.2, natomiast na np.: 1.9.2 wszystko działa poprawnie. Zrobiłam chyba wszystko, aby zlikwidować crashowanie, ale nadal nie mogę się tego pozbyć. Minecraft'a reinstalowałam chyba ze 3 razy, java zaktualizowana, a crash dalej występuje i nie wiem, co mam zrobić. Posiadam premium (o ile jest to istotne). Jaki jest błąd, nie wiem, nie mam tego, co wyskakuje przy crashu, bo nowy launcher minecraft'a daje tylko powiadomienie, iż jest crash i przepraszają za utrudnienia.

Opublikowano

Tez tak mialem, ale z wersją 1.7.9 i 1.7.10, po wejściu na serwer jakis z tą wersją wywołało mi MC, natomiast inne wersje działały poprawnie. Co mi naprawilo ten problem? Odinstaluj calego Minecrafta, łącznie usuń również plik .minecraft, zainstaluj od nowa i masz. Wszystkie wersje działają, a jesli to nie pomoże polecam sprawdzic czy macie najnowszą jave

Opublikowano

.minecraft usuwałam, java zaktualizowana kilkanaście minut temu, a 1.11 nie działa... Wiem, że to nie wina serwera, bo inni grają na 1.11 normalnie, a ja nie mogę...

Opublikowano

Właśnie odkryłam, że 1.10.2 też crashuje mi po wejściu na serwer... :/

Edit:

1.9.2 też już crashuje...

Opublikowano

Ja tak mam na zintegrowanej karcie graficznej. Spróbuj odpalić mc z innej karty (jeśli masz) i daj znać czy pomogło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...