Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Injector a VAC Ban

Yopat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Metinie VAC ? Vac to system od valve. Czyli nie można dostać.

Źle mnie zrozumiałeś. Czy grając w cs go mając odpalonego injectora w tle (cheat engine) można wyłapać vaca? Podobno Creet0v dostał za niego vaca.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

W Metinie VAC ? Vac to system od valve. Czyli nie można dostać.

Źle mnie zrozumiałeś. Czy grając w cs go mając odpalonego injectora w tle (cheat engine) można wyłapać vaca? Podobno Creet0v dostał za niego vaca.

oWSzem można dostać ; )

Każdy czit odpalony w tle wykrywa steam

Opublikowano

Jak odpalisz injector do Metina - ten injector przecież nie działa tylko dla procesów metina - to otrzymasz VAC'a.

Wiem, bo sam na jednym koncie dostałem, na metku działał MH a grałem w CSika xD

Opublikowano

Grałem na pewnym serwerze mt2, gdzie injectowałem cheaty.

Wpadłem na pomysł, że metka zminimalizuję i zacznę grać w cs'a.

Po dołączeniu do turniejówki wywaliło mnie dopiero po trzeciej rundzie, gdyż wykryło tego injectora.

Vaca nie dostałem, ale musiałem zresetować komputer (bo po wyłączeniu injectora/metina itp. nic to nie dało, dalej wywalało i nie mogłem dołączyć), a przez to, że nie dołączyłem na czas, otrzymałem bana za wyjście z meczu.

Sytuacja miała miejsce ok. 4dni temu, więc nie polecam używania injectora w metinie i CS'a na raz.

Po wyłączeniu injectora/metina z haxami zrestartuj komputer, dopiero wtedy graj w cs'a.

­

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli cały steam wykrywa jakiekolwiek haksy do jakiejkolwiek gry gdy jest uruchomiony? Czy tylko same gry valve z vaciem?

Tylko gry, które są sekurowane przez VAC. Nie wiem, czemu takie opinie tutaj krążą.

Dowiedz się najpierw czy cheat engine odpalony dla obojętnie jakiej gry wpływa też na CS'a, a raczej na inne procesy działające na Twoim komputerze. WEDŁUG MNIE, nie. Mogę Ci powiedzieć, że na 95% VAC'a nie dostaniesz, bo nie znalazłem jeszcze nigdzie takiej informacji/posta w internecie, a jakby tak było, to reddit by o tym huczał. Możliwe, że ta osoba cheatowała i szuka wymówki, że niby nie cheatowała w CS:GO :) Bardzo popularne zagranie.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Stary post ale dodam coś od siebie, injector jest używany nie tylko do cheatów z metina również i cs:go i kiedy steam go wykryje nie zależnie od tego czy są to cheaty do metina czy innej gry, dostaniesz bana na tą grę na której jesteś. łatwo też o pomyłke wklejenia do steama bezpośrednio cheatów z metina przy odpaleniu man. zadań żeby wkleić plik do metina najczęściej steam jest obok metin2client więc jeśli ktoś sie że tak powiem "jebnie" to ma po koncie jak tylko odpali Cs :). Za przykład możecie sobie zobaczyć moje konto które dostało vac bana własnie przez to Steam 2k4 ;( http://steamcommunity.com/profiles/76561197968275075  Najgorsze jest to że odwołać się nie można od vac bana a ban zostanie na zawsze, dlatego nie gram już w metin2 ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...