Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [1.11.2][Survival] Craftzone
Opublikowano

Na serwerze jest mało graczy, a około 1,5 tyg temu było 2 razy więcej. Ostatnio również administracja się rzadko pojawia, a jak już wejdzie to dosłownie na moment. Do tego przydałaby się reklama, bo co to za rywalizacja gdzie jest średnio 10 osób online. Dobrze by było gdyby administracja w końcu coś zaczęła robić.

Można się kłócić że jest inaczej, ale ja tak to widzę.

Opublikowano
Dnia 29.06.2017 o 21:03, Kerri napisał:

Na serwerze jest mało graczy, a około 1,5 tyg temu było 2 razy więcej. Ostatnio również administracja się rzadko pojawia, a jak już wejdzie to dosłownie na moment. Do tego przydałaby się reklama, bo co to za rywalizacja gdzie jest średnio 10 osób online. Dobrze by było gdyby administracja w końcu coś zaczęła robić.

Można się kłócić że jest inaczej, ale ja tak to widzę.

Zgadzam się z wszystkim co napisałeś. Mała ilość graczy, jak i krótki czas przebywania administracji na serwerze jest spowodowany zwyczajnym brakiem czasu. Ostatnio dużo pracowałem i nie miałem czasu na serwer, jak i pozostali członkowie administracji również. Z dniem dzisiejszym wszystko to ulega zmianie, gdyż mam już czas i mogę obiecać, że będę teraz znacznie częściej i dłużej przebywał na serwerze. Ilość graczy też postaram się zwiększyć, więc jeśli zaprzestałeś grać przez wymienione wyżej powody, to zapraszam do ponownej gry na naszym serwerze. Dziękuję za szczerą opinię, życzę miłego dnia i pozdrawiam serdecznie ;)

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [1.11.2][Hardcore] CraftZone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...