Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heroes Of Mu Online Season 12 PREMIUM x5000 DYNAMIC NO WEBSHOP OPEN 12 MARCH

nerav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE polecam!  nie można normalnie expić bo ci wpadnie i cie kilnie. co chwile pk lataja no masakra ;/ Server 4fun wszystko mozna zrobic w kilka chwil. jak wam nie wychodza wingi dla waszej postaci to zrobic na innej. np. chcesz wingi dla BK zrob je na Elfie xD itd. wszystko obczajone. a piórka lecą tam po 30 na raz xD. żegnam server do dupyy. 

ps. KILLER

Opublikowano

Wszystko można zrobić w kilka chwil? a nie zrobiłeś nic poza płaczem ^^

każdego dnia nowi zaczynają i nie narzekają jak ktoś chcę to nadgoni server ma dopiero 6 dni ale trzeba chcieć i potrafić.

Opublikowano

Nie wiem gdzie expicie grałem aż od wczoraj i tylko raz mnie ktoś zabił gdy mu wbiłem na respa. Gdyby nie ta nowa aktualizacja, która popsuła czcionkę w grze w tej chwili bym jeszcze grał ;) Gdyby ktoś wiedział jak zmienić z powrotem te kwadraciki na normalne litery niech podzieli się na forum.

Opublikowano

Dla wszystkich którzy nie uporali się jeszcze z problemem czcionki, wystarczy wejść w link http://mu-kingdom.com/downloads jest to link do innego servera w którym jest do pobrania gotowa czcionka, pobrać plik o nazwie: " Text font display fix" o rozmiarze 22 MB i skopiować plik do folderu C:/Windows/Fonts (czcionka) podmienić z obecną i działa robota na 2/3 minuty sprawdzone działa :) 

Opublikowano

Ja zeby grac musze wylaczac antywira, inaczej launcher sie nie odpala.

Gra sie zajebiscie, serwer na jaki czekalam, jest handel, sa jewele,

wszystko poki co dziala, mozna przetestowac blood,dark i holly angele, nowe bronie, skille, eventy.

I bex vipow mozna do wszystkiego dojsc;p

I coraz wiecej PL ;)

Zapraszam

Opublikowano

A ja mam pytanie z innej beczki: da się jakoś zmienić rozdzielczość bo u mnie jest 1280x800 w luncherze i moje wszelkie zmiany nic nie dają. Szukałem w kliencie jakiegoś pliku itp do zmiany rozdzielczości ale nic nie znalazłem..

Opublikowano

Otwierasz notatnikiem LauncherOption i zamiast 4 w DevModeIndex wpisujesz np 0 (wtedy rozdzielczosc 800x600) lub 1,2 itp.

Opublikowano

Faktycznie do wszystkiego można dojść bez Vipa co jest ogromnym plusem, jest Polska @ która znajduje się w głównej czołówce servera co dzień przyjmuje nowych theCROWN zapraszamy chętnie pomagamy :) 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

16. Brak zainteresowania publikacją od dłuższego czasu wiąże się z przeniesieniem jej do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...