Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można dostać perma za flame?

ar_turok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jest możliwość dostania perm bana  , nie dostawiając nigdy wcześniej ostrzeżenia na np kilka gier ? ( chodzi głównie o "flame")

Modki to dźiffki

Opublikowano

Jak to nie ma ostrzeżen? Jakiś czas temu jeszcze były... Czyżby to wycofali? Nie za fajnie tak z zaskoczenia perma dostać :D

Opublikowano

Perma raczej nie, ale jak dużo "flejmisz" to możesz tak bez żadnego uprzedzenia dostać blocka, raczej nie perma, tylko czasowy.  

Opublikowano

Nie to, że nie ma wcześniejszych ostrzeżeń ale na przykładzie Disa. Dostał perma za flejm, ostro kogoś tam obrażał w gierce i z typkiem na ts'ie rozmawiali, że powinien dostać jakieś ostrzeżenie na ileś gier, dni, etc., a dostał od razu perma. Jest to możliwe, wszystko zależy od tego, jak ostro po kimś jedziesz i jakiego słownictwa używasz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie to, że nie ma wcześniejszych ostrzeżeń ale na przykładzie Disa. Dostał perma za flejm, ostro kogoś tam obrażał w gierce i z typkiem na ts'ie rozmawiali, że powinien dostać jakieś ostrzeżenie na ileś gier, dni, etc., a dostał od razu perma. Jest to możliwe, wszystko zależy od tego, jak ostro po kimś jedziesz i jakiego słownictwa używasz.

Tylko, że prawdopodobnie on dostał perma gdyż dociera do pewne liczby osób i Riot chciał pokazać jak kończy się flejm ;] Moim skromnym zdanie i tak zasłużył sobie na tego bana.  ;)

Opublikowano

Tylko, że prawdopodobnie on dostał perma gdyż dociera do pewne liczby osób i Riot chciał pokazać jak kończy się flejm ;] Moim skromnym zdanie i tak zasłużył sobie na tego bana.  ;)

Wątpię w to. Każdy tam jest traktowany równo, nie ma to, że streamer to od razu ohoho ukarzemy tak, a nie inaczej. Ja też dostałem perma za flejm od razu z pierwszej ręki ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wątpię w to. Każdy tam jest traktowany równo, nie ma to, że streamer to od razu ohoho ukarzemy tak, a nie inaczej. Ja też dostałem perma za flejm od razu z pierwszej ręki ;)

To były tylko moje przemyślenia.  :)

Pasjonat
Opublikowano

A jak tadek banował iMbę za flame na streamie to każdy był traktowany równo?

@topic da się dostać perma bez poprzednich ostrzeżeń

.

Opublikowano

A co powiesz o banach tyler1, i grosse goore ?

Jak odpalą streama z ligi insta perm leci.

Opublikowano

Jest taka możliwość, kilka osób, nawet streamerów takie kary dostawało.

Może to zależy od tego, co konkretniej się mówi?

Na przykład życzenie śmierci/raka jest bardziej toksyczne niż nazwanie kogoś idiotą, w tym pierwszym przypadku nie wiem, czy w ogóle jakieś ostrzeżenia są potrzebne.

A co powiesz o banach tyler1, i grosse goore ?

Jak odpalą streama z ligi insta perm leci.

Tyler złapał sporo banów zanim do tego doprowadził.

giphy.gif

Opublikowano

Tak do tego niema ostrzeżeń ;). Możesz dostać z zaskoczenia.

W dupie byłeś, gówno widziałeś.  ;) 

Jeżeli jesteś (a na pewno nie) osobą publiczną to możesz wyłapać permbana bez ostrzeżeń. Natomiast, jeżeli jesteś zwykłym graczem, Riot nie zbanuje Cię bez wcześniejszych mniej surowych kar.

maybenow.png

Opublikowano

Pewnie że możesz otrzymać, ale z tego co wiem to najpierw dostaniesz ostrzeżenia, potem kilka banów na chat i dopiero potem możesz dostać perma ;)

Tylko po co psuć community i wyzywać na czacie.. lepiej po prostu zmutować taką osobę albo po prostu nie zwracać na nią uwagi, to nic nie kosztuje i nie masz oboawy, że dostaniesz banicje :D

Opublikowano

Również potwierdzam, że można. Dostałem miesiąc temu bana na dwa tygodnie za flame, a ostatnio po jednej gierce dostałem dwa reporty i od razu perm :)

Opublikowano

To chyba tylko ja mam takie szczęście, że po wielu reportach nie mam ani perma ani nawet ostrzeżenia :D 

Opublikowano

820871489862686448873.png

Masz tu dowód, ze mozna. Radzę nie flamić :)

Dostawałeś wcześniej ostrzeżenia czy ten ban to taka niespodzianka? :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...