Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem blutu sfgame

Topblizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. kupilem serwer silver na blutu.pl, sprawdzałem wcześniej na 5v czy wszystko działa na plikach zeusxp no i działało. Zakupiłem blutu, otworzyłem ftp i usunąłem całą zawartość jego tak jak na 5v zrobiłem. Przeniosłem wszystkie pliki zeusxp na ftp blutu no i odpalam stronę i wyskakuje mi coś takiego:

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

zamiast instalatora jak to miało miejsce na 5v. Potrzebuję pomocy bo nwm co teraz robić, nie mogę także znaleźć nigdzie przycisku gdzie przywraca pliki wszystkie blutu ani nic. Potrzebuję pilnej pomocy! 

link: http://sfgamewoj.blutu.es

TAK JESTEM POCZĄTKUJĄCY

Opublikowano

No właśnie... A są, próbowałem wgrać je nawet przez folder, stworzyłem folder index_html i tak samo. Potrzebuję pomocy xD

Opublikowano

dobra udało mi się, wgrałem jakoś te pliki. Teraz jest inny problem. Gdy podaję dane itp w tym instalatorze i dam "Instaluj" to wyskakuje 

Strona sfgamewoj.blutu.es nie działa

Serwer sfgamewoj.blutu.es nie może teraz obsłużyć tego żądania.

Opublikowano

zmieniłem pliki na by Gilu, problem występuje ten sam. Apache is functioning normally

jeszcze jedno, wszystko to robię na blutu.pl, więc pliki serwerowe wrzucam do public_html. Może problem z mysql? Bo nwm co wpisać w MYSQL HOST: czy s1.blutu.pl czy localhost?

Opublikowano

zmieniłem pliki na by Gilu, problem występuje ten sam. Apache is functioning normally

jeszcze jedno, wszystko to robię na blutu.pl, więc pliki serwerowe wrzucam do public_html. Może problem z mysql? Bo nwm co wpisać w MYSQL HOST: czy s1.blutu.pl czy localhost?

Widzę że ci się udało, gratuluje :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Widzę że ci się udało, gratuluje :)

no właśnie nie, możesz podać gg czy coś? Bo potrzebuję pomocy, a sam Gilu nie wie jak to naprawić bo pisałem z nim xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...