Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na bana przy używaniu Fake GPSa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam używam tego już od ponad miesiąca. Wyłapałem kilka softbanów, ale przez własną głupotę gdzie skakałem sobie między PL, a JPN.

Jeśli nie skaczesz między krajami, albo nie przemieszczasz się po kilkaset kilometrów w małym odstępie czasowym, to nie powinno być problemów. Oczywiście przychylam się do odpowiedzi wyżej, 100% pewności się nie ma.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Sam używam tego już od ponad miesiąca. Wyłapałem kilka softbanów, ale przez własną głupotę gdzie skakałem sobie między PL, a JPN.

Jeśli nie skaczesz między krajami, albo nie przemieszczasz się po kilkaset kilometrów w małym odstępie czasowym, to nie powinno być problemów. Oczywiście przychylam się do odpowiedzi wyżej, 100% pewności się nie ma.

Widzę ze nawet Global Mod gra w pokemonki ;d

co do tematu to, można jesli nie teleportujesz się nim z polski do afryki...

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Powiem szczerze, pewnie szansa nie jest bardzo duża, ale nie mam pytań po tym jak koledze zablokowali konto na 8 Ball Multiplayer Pool po tym jak "exploitował" grę.

Kiedyś używałem mieszkając w UK, i nie było problemów.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Jak na androidzie 5.1.1 bez roota włączyć fake GPS by nie wyskakiwał komunikat; failed to detect GPS . Zawsze przy pozorowaniu lokalizacji to wyskakuje  :/

Tylko na androidzie 6.0 to działa poprawnie.

Opublikowano

No lol, czyli jestem w du*** lekko, ponieważ żaden bot którego posiadam nie działa, a fake gps mi nie zadziała bo mam  5.1.1 android  a telefon to galaxy j3 , a na niego nie znalazłem  androida 6.0 ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pokebot Ninja jak najbardziej działa sam go od jakiegoś czasu używam i nie ma na co narzekać no może jedynie że wersja ze snipem/gymami wyłącza się średnio co 15 min ale zwykła podstawowa wersja do łapania/wykluwania/expienia działa bez żadnych zarzutów ; )

Opublikowano

Wydaje mi się że na 99% jest bezpieczny, nawet jeśli tepniesz się raz na jakiś czas na większą odległość.(co najwyżej softbana)

Niantic nie sprawdza przecież skąd masz pokemony tylko Api, którego używamy. Najnowsze Api, z tego co ja widziałem, jest tylko w płatnych botach a czy Ty za nie zapłacisz to już inna sprawa ;)

Nie polecam aplikacji PokeGoHelper, która używa starego Api. (z wersji 0.45.0) czytałem komentarze o niej i dobrze, że założyłem nowe konto by stestowac ją, ban na 2 kontach po około tygodniu gry

Opublikowano

Używam od listopada, skakałem do Japonii, ale wszystko trzeba robić z głową, nie grałem kilka dni, skok do Japonii, za 2 dni skok do polski i nic nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...